Άψογη η λειτουργία της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Βέροιας με Διοικητή τον συντοπίτη μας Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 498

Στην δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Βέροιας βρέθηκε η επιτροπή παρακολούθησης των 32 δομών της χώρας, αποτελούμενη από εκπροσώπους διεθνών και εθνικών οργανισμών και φορέων στην οποία Διοικητής είναι ο συμπολίτης μας Λευτέρης Αβραμόπουλος, προκειμένου να δουν από κοντά την εξαιρετική λειτουργία της δομής.

Για την επίσκεψη της Επιτροπής στην Δομή έγραψε σχετικά ο κ. Αβραμόπουλος:

Με χαρά υποδεχθήκαμε στη Δομή Βέροιας την Επιτροπή παρακολούθησης των 32 δομών της χώρας, αποτελούμενη από εκπροσώπους διεθνών και εθνικών οργανισμών και φορέων όπως: ΥΠ.Υ.Τ. του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, UNICEF, EASO, IOM, DRC Greece, ASB.

Η επίσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ξεναγήσαμε τα μέλη της Επιτροπής στους χώρους της Δομής μας, όπου διαμένουν και εκπαιδεύονται οι αιτούντες άσυλο.

Αναγνωρίστηκε η εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και σε συνέντευξη που δόθηκε σταθήκαμε στο πως καταφέρνουμε μέσα από συνεργασία και καλή πίστη να πετυχαίνουμε τον κοινό στόχο που είναι οι ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλους.

Οφείλουμε σε αυτό το σημείο να σταθούμε ιδιαίτερα και για μια ακόμη φορά στους γιατρούς και νοσηλευτές της Δομής μας οι οποίοι δίνουν καθημερινά την μάχη στην πρώτη γραμμή κατά του COVID 19.

Συνεχίζουμε…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.