Αποστολή του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας στην Γερμανία

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 αναχωρεί για την Γερμανία η αποστολή του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας αποτελούμενη από 30 άτομα, σε συνεργασία με την αποστολή του, για να γιορτάσει τα 10 χρόνια της αδελφοποίησης με την πόλη του Schwabach της Γερμανίας.

0 163

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 αναχωρεί για την Γερμανία η αποστολή του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας αποτελούμενη από 30 άτομα, σε συνεργασία με την αποστολή του, για να γιορτάσει τα 10 χρόνια της αδελφοποίησης με την πόλη του Schwabach της Γερμανίας.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 αναχωρεί για την Γερμανία η αποστολή του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας αποτελούμενη από 30 άτομα, σε συνεργασία με την αποστολή του , για να γιορτάσει τα 10 χρόνια της αδελφοποίησης με την πόλη του Schwabach της Γερμανίας.

Η απόφαση πραγματοποίησης αυτής της αποστολής είχε προγραμματιστεί σε συνεργασία με την εκεί επιτροπή αδελφοποίησης το Πάσχα του 2011 κατά την επίσκεψη της Γερμανικής αποστολής στην Καλαμπάκα. Η πρόσκληση που εστάλη στον Σύλλογο Αδελφοποιημένων Πόλεων και στον Δήμο της Καλαμπάκας έγινε δεκτή με μεγάλη ευχαρίστηση και ετοιμάστηκε εκπροσώπηση του Δήμου με ομάδα χορευτικού και εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου και από τον Σύλλογο ομάδα 30 πολιτών, με εκπρόσωπο της αναρριχητικής λέσχης.

Για πρώτη φορά έπειτα απο 10 χρόνια εκπληρώνεται ο πραγματικός στόχος της υλοποίησης της αδελφοποίησης με φιλοξενία πολιτών μέσα στις οικογένειες για να δημιουργηθούν πραγματικά αδελφικές σχέσεις μεταξύ των απλών πολιτών των δυο Δήμων.

Έπειτα από την θερμή υποδοχή σε κάποιες εξαιρετικά φιλόξενες οικογένειες της Καλαμπάκας το Πάσχα του 2011 ενός μικρού αριθμού Γερμανών που έμειναν κατενθουσιασμένοι και μετέφεραν τις καλύτερες εντυπώσεις στην πατρίδα τους 18 άτομα της αποστολής του Συλλόγου θα φιλοξενηθούν σε οικογένειες .

Οι δύο αποστολές θα αναχωρήσουν από την πλατεία Δημαρχείου στις 02.00 π.μ. την Παρασκευή με το πρακτορείο του Τσιάτσου Νεκτάριου με προορισμό το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης για να αναχωρήσουν για το Μόναχο στις 08.05π.μ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραλαβή από το Μόναχο με λεωφορείο του Δήμου Schwabach,τακτοποίηση σε οικογένειες και ξενοδοχείο, το απόγευμα γιορτή στην πλατεία με παρουσίαση του χορευτικού, το Σάββατο επίσκεψη στην Νυρεμβέργη, επίδειξη αναρρίχησης και επίδειξη ακόμη μια φορά του χορευτικού, την Κυριακή εκκλησιασμό από κοινού Ευαγγελιστών Ορθόδοξων και Καθολικών, περιήγηση σε αξιοθέατα και συνεστίαση, την Δευτέρα αναχώρηση από το Schwabach για Μόναχο, ξενάγηση και μνημόσυνο στο Νταχάου και επιστροφή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.