Αποκαρδιωτική εικόνα του Κυνοκομείου – Από την ομάδα εθελοντών Angels With Paws Meteora GR

0 443

Αποκαρδιωτική εικόνα του Δημοτικού Κυνοκομείου της πόλης της Καλαμπάκας.

Εθελοντές από την ομάδα Angels With Paws Meteora GR και τον σύλλογο Φ.Υ.Σ.Ι.Κ.Α. ,επισκέφθηκαν το απόγευμα το κυνοκομείο μαζί με μια οικογένεια που ενδιαφέρθηκε να γνωρίσει τον χώρο και να υιοθετήσει κάποιο σκυλάκι.

Οι εικόνες που αντίκρισαν όλοι δε θύμιζαν σε τίποτα τις προηγούμενες. Τα περισσότερα σκυλιά δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Το ανήλικο παιδί της οικογένειας μάλιστα, εξέφρασε με μεγάλη λύπη πως δε θα ήθελε να βρίσκεται κανένα ζώο σε τέτοια κατάσταση εκεί.

Το σημερινό φαινόμενο προκάλεσε την οργή και τη λύπη των εθελοντών, μένοντας με αναπάντητα “γιατί”.

Η ομάδα εθελοντών Angels With Paws Meteora GR, από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε, είχε τοποθετηθεί περί διαφάνειας και επισήμανε πως το θέμα των αδέσποτων απαγορεύεται να πολιτικοποιείται και ό,τι γράφεται προς ενημέρωση των πολιτών αφορά όλους όσους θέλουν να αποκαλούνται φιλόζωοι. Όταν στην πόλη μας γίνονται σημαντικές προσπάθειες από την ομάδα εθελοντών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των αδέσποτων στο κυνοκομείο και την προώθηση υιοθεσίας , εικόνες τέτοιες προκαλούν μεγάλη λύπη.

Το παραπάνω γράφεται προς ενημέρωση πολιτών προκειμένου να δοθεί λύση άμεσα για τα ζώα, να μην εμποδίζεται το έργο των εθελοντών που επιθυμούν να προωθούν για υιοθεσίες υγιή ζώα και όχι για αφορμή των γνωστών χρόνιων προστριβών στα ΜΜΕ. Οι πραγματικοί φιλόζωοι οφείλουν να μη κάνουν διακρίσεις στα αδέσποτα και να ενδιαφέρονται ουσιαστικά για το θέμα τους.

Αυτό θα συμβεί μόνον εφόσον ενδιαφερθούν επισκέπτοντας τα αδέσποτα του κυνοκομείου.

Η ομάδα εθελοντών Angels With Paws Meteora GR.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.