Από το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας βραβεύθηκε ο Βασίλης Γιαγιάκος

0 1,171

Στην  6η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου (Π.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 12 & 13 Οκτωβρίου 2019 στο Καρπενήσι, προσκλήθηκε και τοποθετήθηκε  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος.

Ο κ. Γιαγιάκος ήταν μεταξύ των εισηγητών στις εργασίες του Π.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας όπου παρουσίασε  δύο καλές πρακτικές στις οποίες  καινοτομεί το Επιμελητήριο Τρικάλων και οι οποίες αποτελούν τα θετικά υποδείγματα για τα Επιμελητήρια  της χώρας. Την ίδρυση και λειτουργία, μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους του Νομού, του Ενιαίου Τουριστικού Φορέα και την ίδρυση και λειτουργία του πρώτου και μοναδικού Αγροτικού Τμήματος μέσω του οποίου υλοποιούνται πρωτοποριακές, για τον επιμελητηριακό θεσμό, δράσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη και αξιοποίηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος του Νομού μας στον αγροδιατροφικό και κτηνοτροφικό τομέα.

Ο πρόεδρος του Π.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κος Κυρίτσης Αθανάσιος, αναγνωρίζοντας τη διορατικότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου για την ίδρυση Αγροτικού Τμήματος, του απένειμαν τιμητική πλακέτα, δεδομένου ότι μέσω της συγκεκριμένης εμπειρίας,  πλέον ωρίμασαν οι συνθήκες για την λειτουργία Αγροτικών Τμημάτων και στα υπόλοιπα Επιμελητήρια.

Εκτός του κ. Γιαγιάκου, οι Διοικήσεις των Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας επέδωσαν τιμητικές πλακέτες στη βουλευτή και πρώην υπουργό κ. Ντόρα Μπακογιάννη, στον δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη και στην αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βούλα Πατουλίδου.

Αμφότεροι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις που υλοποιεί το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.