Από την Οία Σαντορίνης μέσω Σάκη Νικογιάννη βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς

0 235

Η φήμη του γνωστού προέδρου του Αμπελοχωρίου Σάκη Νικογιάννη έχει ξεπεράσει τα σύνορα του Νομού Τρικάλων λόγω της έντονης δραστηριότητας του με τα θέματα των Τοπικών Κοινοτήτων ανα την Ελλάδα και πλέον έχει σε πανελλαδικό επίπεδο φίλους και ανθρώπους που ανταποκρίνονται – όπως και ο ίδιος – σε διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται!

Όπως δημοσίευσε ο Σάκης Νικογιάννης, ο πρόεδρος της Οίας Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης με προσωπική του πρωτοβουλία συγκέντρωσε με τους κατοίκους της Οίας, πράγματα πρώτης ανάγκης για τους Πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και ιδιαίτερα του Δήμου Μετεώρων.

Σχετικά ο πρόεδρος του Αμπελοχωρίου έγραψε:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους μου, στον Αγαπητό φύλο και συνάδελφο, Πρόεδρο τοπικής κοινότητας Οίας Σαντορίνης Αντώνη Παγώνη, που με προσωπική του πρωτοβουλία συγκέντρωσε με τους κατοίκους της Οίας Σαντορίνης, πράγματα πρώτης ανάγκης για τους Πλημμυροπαθεις της Θεσσαλίας και ιδιαίτερα του Δήμου Μετεώρων.

Όλο το προηγούμενο διάστημα που δοκιμαζομασταν από τις πρωτοφανής καταστροφές που άφησε πίσω του ο Daniel, ο Αντώνης Παγώνης δεν σταμάτησε να ρωτά και να ενδιαφέρεται για την κατάσταση που επικρατεί στις κοινότητες μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στα χωριά μας! Έτσι με δική του πρωτοβουλία και με ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία των κατοίκων της Οίας συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα ειδών υγιεινής, ρουχισμός και τροφίμων.

Τα πράγματα έχουν παραδοθεί, σε μεγάλη αποθήκη στην πόλη της Καλαμπάκας, όπου συγκεντρώνονται συνεχώς τέτοιου είδους προϊόντα και τα οποία θα διανεμηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα σε ανθρώπους που έχουν πληγεί και τα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ανάγκη στον Δήμο Μετεώρων και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μια πρωτοβουλία που οργανώνεται από τον Επικεφαλής της Παράταξης Δύναμη Ευθύνης και νεοεκλεγείς Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων Ελευθέριος Αβραμόπουλος.

Αντώνη Παγώνη, σε ευχαριστούμε πολύ.

Με θερμές ευχαριστίες,

Σάκης Νικογιάννης
Πρόεδρος ΤΚ Αμπελοχώριου
Δήμου Μετεώρων .

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr