Απάντηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Σάκη Σινάνη προς τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βυτουμά

0 2.166

Με βαθιά απογοήτευση άκουσα τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βυτουμά Νικόλαο Γκόβαρη να κατακεραυνώνει τη Δημοτική Αρχή γιατί δεν παρέστη στο πανηγύρι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος την 2η Μέρα του Πάσχα στην πλατεία του χωριού.

Αναγκαστικά μπαίνω στη διαδικασία της απάντησης, καθώς ο κ. Γκόβαρης επέλεξε να τηρήσει δυο μέτρα και δυο σταθμά όσον αφορά τις ευχαριστίες του σχετικά με την παρουσία πολιτικών προσώπων.

Θα ήθελα να επισημάνω, γιατί οφείλουν να γνωρίζουν οι πολίτες, ότι τέσσερις Αντιδήμαρχοι και συγκεκριμένα, ο Πολυζώης Χαλατζάκης, ο Σάκης Καψάλης, η Λίλα Μπαντέκα – Νάνη και η Πηνελόπη Μαγκούρα καθώς και εγώ ως Πρόεδρος της Δ.Κ. Καλαμπάκας παρευρεθήκαμε στον Εσπερινό για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις του προστάτη του Βυτουμά.

Μια παρουσία που αποδεικνύει απερίφραστα την αφοσίωσή μας στην υποστήριξη των τοπικών εκδηλώσεων.

 Όμως, ο κ. Γκόβαρης προτίμησε να ευχαριστήσει την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή για την παρουσία της στον Εσπερινό. Δικαίωμα του να εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όποιον ο ίδιος κρίνει, αλλά είναι ανέντιμο να αποσιωπάται κατ’ αυτόν τον τρόπο και η δική μας παρουσία. Μάλιστα γνώριζε εκ των προτέρων ότι για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσα να παρευρεθώ στην εκδήλωση του Συλλόγου. Όμως, ο κ. Γκόβαρης στην προσπάθεια απαξίωσης της Δημοτικής Αρχής δεν παρέλειψε με δηκτικό τρόπο να συγκρίνει την περυσινή παρουσία μας και να την χαρακτηρίσει ως δήθεν προεκλογική. Εκείνο που έχω να του επισημάνω είναι ότι οι πολίτες, μας εξέλεξαν για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματά τους και να παράγουμε έργο.

Πριν λίγες εβδομάδες μάλιστα ο Δήμαρχος κ. Αβραμόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα και επιτυχώς σε όλα τα αιτήματα της ενορίας και του Συλλόγου του Βυτουμά, τα οποία είχαν χρονίζοντα χαρακτήρα με δαπάνες που ξεπέρασαν τις 3.500 ευρώ.

Λυπούμαι ιδιαίτερα για την απάντηση αυτή ωστόσο θα πρέπει να μπούνε κάποια πράγματα σε τάξη και να μην αφήσουμε κάποιους να δημιουργούν εντυπώσεις.

Εκτιμώ το έργο και την προσφορά του κ. Γκόβαρη, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι έχουν ως σκοπό να προάγουν τον πολιτισμό, να συντηρούν και να αναδεικνύουν τα έθιμα μας και τις παραδόσεις μας και όχι να παράγουν μικροπολιτική.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr