Ανοίγει τις πύλες της στο κοινό το Σάββατο η «Ζωντανή Φάτνη»

Λίγα μόλις 24ωρα απομένουν πριν φωτιστεί το Χριστουγεννιάτικο Αστέρι της Φαρκαδόνας,

0 154

Λίγα μόλις 24ωρα απομένουν πριν φωτιστεί το Χριστουγεννιάτικο Αστέρι της Φαρκαδόνας,

Λίγα μόλις 24ωρα απομένουν πριν φωτιστεί το Χριστουγεννιάτικο Αστέρι της Φαρκαδόνας,  που βρίσκεται στο καμπαναριό της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, κηρύσσοντας την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου της «Ζωντανής Φάτνης».

Μια Ζωντανή Φάτνη ανανεωμένη και εμπλουτισμένη με καινούργια δρώμενα, με αναμορφωμένη την πλατεία, με πλούσιες καθημερινές δράσεις.

Η έναρξη των εκδηλώσεων έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 12 του Δεκέμβρη, εκεί που το φωτεινό άστρο θα μας οδηγήσει για να ξαναζήσουμε τις συγκινητικές και κατανυκτικές στιγμές αναπαράστασης της γέννησης του θείου βρέφους, σεβόμενοι την μεγαλειότητα της στιγμής.

Για το Σάββατο ο Δήμος Φαρκαδόνας έχει ετοιμάσει μια φαντασμαγορική εκδήλωση για να ανοίξει τον κύκλο όλων εκείνων που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Εκδηλώσεις που θα σκορπίζουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους που θα επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο.

Εκδηλώσεις ανάλογες και πολύ περισσότερες εκείνων που είχαν διεξαχθεί την περσινή χρονιά κεντρίζοντας την προσοχή και το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων της Φαρκαδόνας και ευρύτερα.

krinitrikalon.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.