Αναζητούνται χορηγοί για την « Χριστουγεννιάτικη Αγορά των Μετεώρων 2019 » – Η πλατεία Δημουλά το επίκεντρο των εκδηλώσεων

1 905

Έγγραφο – πρόσκληση για συμμετοχή στην Χριστουγεννιάτικη αγορά που θα δημιουργήσει η Δημοτική Αρχή στην Καλαμπάκα έλαβαν επαγγελματίες της πόλης μας από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γιωργο Θώμο.

Το σχετικό έγγραφο αναφέρει:

Καλαμπάκα, 17-10-2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ για τη διεξαγωγή της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς του Δήμου Μετεώρων «Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 2019»

Ο Δήμος Μετεώρων διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη της Καλαμπάκας, χριστουγεννιάτικη αγορά με στόχο τη δημιουργία εορταστικού κλίματος στην τοπική κοινωνία η οποία θα συμβάλλει στην τόνωση της διάθεσης και ψυχολογίας μικρών και μεγάλων αλλά και την ανάκαμψη της τοπικής αγοράς σε συνδυασμό με το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων, προτίθεται να λειτουργήσει «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» από 08 Δεκεμβρίου 2019 έως 06 Ιανουαρίου 2020.

Η «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» θα λειτουργήσει σε όλο το μήκος της Πλατείας Δημουλά, στην οποία θα αναπτυχθούν δεκαπέντε (15) ξύλινοι οικίσκοι, διαστάσεων 2χ3 και θα τοποθετηθούν ψυχαγωγικά παιχνίδια (στο τμήμα της οδού Δεληγιάννη – Χατζηπέτρου) το οποίο παρεμβάλλεται της πλατείας Δημουλά.

Κατά τη διάρκεια της – λειτουργία της, θα πραγματοποιούνται διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις (συναυλίες, χορευτικές παραστάσεις και εν γένει δρώμενα από το χώρο των παραστατικών τεχνών), που συνάδουν με το εορταστικό κλίμα των ημερών .

Επιδίωξη μας , είναι να προσφέρουμε στους πολίτες αλλά και στον κόσμο που θα επισκεφτεί την πόλη μας τις εορταστικές ημέρες , έναν συνδυασμό χαράς, απόλαυσης και διασκέδασης. Δεδομένου ότι η πόλη της Καλαμπάκας, έχει χαρακτηρισθεί πλέον ως ένας από τους μεγαλύτερους πόλους έλξης επισκεπτών καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, θεωρούμε ότι η συμμετοχή σας θα είναι μια σημαντική στιγμή ολοκλήρωσης δυναμικής σύνθεσης και της συνεργατικότητας .

Σας καλούμε
Να στηρίξετε την παραπάνω εκδήλωση του Δήμου μας είτε με τη μορφή χορηγίας, είτε με τη συμμετοχή σας μέσω της διάθεσης χώρου (ξύλινου οικίσκου) για έκθεση των εμπορικών προϊόντων με τιμή ενοικίασης 2.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 697003 2301 Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δ. Μετεώρων, Θώμος Γεώργιος

Τα οφέλη της συμμετοχή σας :

  • Δυνατότητα προβολής σποτ του Χορηγού στην ιστοσελίδα του Δήμου
  • Αναφορά του Χορηγού σε όλες τις ενέργειες δημοσιότητας (δελτία τύπου κ.λπ.)
  • Ένθεση logo του χορηγού στις αφίσες, τα φυλλάδια και το επίσημο πρόγραμμα της εκδήλωσης.
  • Διάθεση ξύλινου οικίσκου για έκθεση των προϊόντων της εταιρείας σας σε περίπτωση ενοικίασης
  • Φωτογραφική κάλυψη της χορηγίας

Ευελπιστούμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

Ελάχιστη χορηγία: 300 ευρώ – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

1 Σχόλιο
  1. Αχ Καλαμπάκα λέει

    Κ αν δεν βρεθούν χορηγοί;του χρόνου παλι….καλή χρονιά σε όλους!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.