Ανατροπή οχήματος με πέντε εργαζόμενους στο ορυχείο της ΔΕΗ στην Κοζάνη

Τύχη βουνό είχαν πέντε εργαζόμενοι της ΔΕΗ όταν κατά την αλλαγή της απογευματινής βάρδιας το όχημα

0 158

Τύχη βουνό είχαν πέντε εργαζόμενοι της ΔΕΗ όταν κατά την αλλαγή της απογευματινής βάρδιας το όχημα

Τύχη βουνό είχαν πέντε εργαζόμενοι της ΔΕΗ όταν κατά την αλλαγή της απογευματινής βάρδιας το όχημα τύπου Ούνιμογκ που τους μετέφερε για άγνωστο λόγο έφυγε από το δρόμο και ανατράπηκε.

Ο οδηγός του οχήματος μετέφερε τους τέσσερις εργαζόμενους σε εκσκαφέα του ορυχείου για να ξεκινήσουν την απογευματινή τους βάρδια. Για άγνωστο λόγω το όχημα έφυγε από την πορεία του από το χωματόδρομο του ορυχείου και ανατράπηκε σε διπλανό ταινιόδρομο μεταφοράς λιγνίτη. Αμέσως σήμανε συναγερμός όπου διερχόμενοι οδηγοί και εργαζόμενοι της επιχείρησης κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια. Επιτόπου έφθασαν δύο ασθενοφόρα της ΔΕΗ και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν αμέσως στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Και οι πέντε εργαζόμενοι κατά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο είχαν όλοι τις αισθήσεις τους. Από τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών του νοσοκομείου δεν φαίνεται να φέρουν σοβαρά τραύματα και να κινδυνεύει άμεσα η υγεία τους.

Ο διοικητής του Μαμάτσειου – Μποδοσάκειου νοσοκομείου Γιώργος Χιωτίδης ήταν καθησυχαστικός αναφέροντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι στους πέντε τραυματίες έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες και γίνονται όλες οι ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις από την ομάδα των Γιατρών του νοσοκομείου που τέθηκε σε συναγερμό από την στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό.

parapolitika.gr – Photo kozan.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.