Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Στέφανου Καραμπίνα με τον Θοδωρή Αλέκο

0 967

Στήριξη υποψηφιότητας στον Δήμαρχο Θεόδωρο Αλέκο, στη μάχη για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές από τον Στέφανο Καραμπίνα του Νικολάου

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκο με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καλωσορίζει και ευχαριστεί για την στήριξη προς το πρόσωπο του τον Στέφανο Καραμπίνα  και του εύχεται ότι καλύτερο και καλό αγώνα.   Η προσπάθεια  για τη δημιουργία  νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί  με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο μας.

Δήλωση υποψήφιου Συμβούλου Καραμπίνα Στέφανου με την παράταξη του Δημάρχου:

Στις Δημοτικές Εκλογές , θα είμαι υποψήφιος στο πλευρό του Δημάρχου Θεόδωρου Αλέκου διότι, όταν ένας άνθρωπος έχει ως πρωταρχικό σκοπό την βοήθεια προς τους δημότες του, όταν νοικοκυρεύει διοικητικά και οικονομικά το Δήμο και δεν επηρεάζεται από την καρέκλα της εξουσίας, αλλά αντίθετα παραμένει ταπεινός και ειλικρινής, αξίζει να είναι και πάλι Δήμαρχος.

Η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και η επιθυμία μου για προσφορά, με ώθησαν να θέσω υποψηφιότητα. Ενωμένοι, μόνο, μπορούμε να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, για ένα Δήμο εξωστρεφή με σκοπό την εξεύρεση λύσεων στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο, για την πρότασή του να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του, καθώς και όλους εσάς για την ενθάρρυνση και τη στήριξή σας σε αυτή μου την  επιλογή.

 

Από το γραφείο του Δημάρχου

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr