Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Καραθανάση με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 2.184

Kαραθανάσης Ιωάννης. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο τοπικό ψηφοδέλτιο Αγίου Δημητρίου Καλαμπάκας, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

Συνδημότισσες, συνδημότες Είμαι ο Γιάννης Καραθανάσης με καταγωγή και μόνιμη διαμονή τον Άγιο Δημήτριο Καλαμπάκας.

Εξήντα τριών ετών. παντρεμένος με την Στέλλα Καρακώστα με την οποία και έχουμε δυο γιούς.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις στην περιοχή του Δήμου Μετεώρων.

Με την εμπειρία μου στην πόλη της Καλαμπάκας και του ευρύτερου δήμου Μετεώρων, καθώς και την ενεργή μου συμμετοχή σε τοπικούς οργανισμούς και εθελοντικά προγράμματα, έχω αφοσιωθεί στην προαγωγή του κοινοτικού πνεύματος και του αισθήματος ευθύνης απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας.

Συμμετέχω ενεργά στην επιτροπή τουρισμού της νυν δημοτικής αρχής, έχοντας την ευκαιρία να εκπροσωπώ την περιοχή των Χασίων στην οποία είμαι ενεργό και αφοσιωμένο μέλος της Ομάδας Πρωτοβουλίας Χασίων.

Μια από τις ενέργειες μου είναι η πρωτοβουλία του διαχωρισμού από την Κοινότητα Γαύρου.

Για πρώτη φορά εκλέγουμε ανεξάρτητο πρόεδρο για το χωριό μας.

Μέσω αυτού του διαχωρισμού, προσφέρεται η δυνατότητα καλύτερης αντιμετώπισης των προβλημάτων, ενισχύοντας την τοπική αυτονομία και τη συνεργασία σε επίπεδο Δήμου και περιφέρειας.

Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, καθώς και την προσωπική μου δέσμευση για την ανάπτυξη και βελτίωση του τόπου μας.

Στοχεύουμε στη δημιουργία μιας Δυναμικής Κοινότητας με καλύτερο βιοτικό επίπεδο, βασιζόμενο στην ομόρροπη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της πόλης και των ορεινών κοινοτήτων μας.

Η συνεργασία με τις τοπικές αρχές και την περιφέρεια αποτελεί τον πυλώνα της προόδου μας προς ένα καλύτερο μέλλον.

Είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί σας, ακούγοντας τις ανάγκες και τις φωνές όλων και προωθώντας την συνεργασία και την αλληλεγγύη.

Οι επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, είναι η ευκαιρία να οικοδομήσουμε μαζί ένα τόπο που θα είμαστε υπερήφανοι να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές.

Ανοίγουμε τους ορίζοντές μας για ένα καλύτερο αύριο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.