Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Ελένης Πελτέκη με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 2.790

Eλένη Πελτέκη – Μαλανδρίνου. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο τοπικό ψηφοδέλτιο Μηλιάς – Κατάφυτου, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

 

Φίλες, φίλοι Είμαι η Ελένη Πελτέκη, μητέρα δύο παιδιών, με καταγωγή την Μηλιά Καλαμπάκας. Μοιράζω τον χρόνο μου μεταξύ των Τρικάλων και του αγαπημένου μου χωριού.

Διαθέτω πιστοποιήσεις στην “Οργάνωση Πωλήσεων”, στην “Διαφήμιση και Προώθηση” προϊόντων και υπηρεσιών και στην “Εμπορική Επικοινωνία”.

Εργάστηκα επί σειρά ετών, στον τομέα των πωλήσεων, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Τα ενδιαφέροντα μου εστιάζονται στο διάβασμα και στα ταξίδια.

Το διάβασμα ανοίγει συνεχώς τους γνωστικούς μου ορίζοντες.

Τα ταξίδια με “απογειώνουν”.  Με φέρνουν σε επαφή με άλλες κουλτούρες, βλέπω καινοτομίες, με κάνουν να συνειδητοποιήσω πόσο μικροί είμαστε σε αυτόν τον πλανήτη κι εν τέλει με κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

 

Άμεσες και αυτονόητες προτεραιότητες για τον τόπο θεωρώ την φροντίδα του εσωτερικού και αγροτικού οδικού δικτύου και το συντονισμένο και οργανωμένο ξεχορτάριασμα, για λόγους αισθητικής, άνεσης και πυροπροστασίας.

Αμέσως μετά, θέση έχουν, οι στοχευμένες παρεμβάσεις αναφορικά με τις υποδομές και τον πολιτισμό.

 

Επιλέγω να συμπορευθώ με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, γιατί μου εμπνέει εμπιστοσύνη η ειλικρίνεια, η εμπειρία, η γνώση και ο διακαής πόθος του για την ανάπτυξη του διαμαντιού που ακούει στο όνομα Δήμος Μετεώρων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.