Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Απόστολου Μπαμπούκα με τον Θοδωρή Αλέκο

0 1.071

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και νέες ιδέες με την παράταξη του Δημάρχου, Θεόδωρου Αλέκου.

Έχω την χαρά να σας παρουσιάσω  έναν ακόμη αξιόλογο υποψήφιο τοπικό σύμβουλο του Δήμου  μας, τον κ. Μπαμπούκα Απόστολο, έναν ελεύθερο επαγγελματία που επιθυμεί να συνεισφέρει ενεργά στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της κοινότητας Καστανιάς.

Ο κ. Μπαμπούκας Απόστολος είναι γνωστός για το δυναμισμό, την αφοσίωση και την επαγγελματική του ηθική. Με την επαγγελματική του εμπειρία, κατανοεί τις προκλήσεις και τις ανάγκες της κοινότητάς  Καστανιάς  και έχει ως στόχο να προωθήσει πρωτοβουλίες που θα μας οδηγήσουν προς ένα καλύτερο μέλλον και θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στην κοινότητά μας.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς σήμερα με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, καθώς παρουσιάζω τον εαυτό μου ως υποψήφιο τοπικό σύμβουλο στις επερχόμενες εκλογές. Το όνομά μου είναι Απόστολος Μπαμπούκας και είμαι ένας ελεύθερος επαγγελματίας που αγαπά αυτήν την κοινότητα και επιθυμεί να συμβάλει στην πρόοδο και την ευημερία της.

Είμαι πρόθυμος να ακούσω τις ανησυχίες, τις απόψεις και τις ιδέες σας, και να εργαστώ σκληρά για την πραγματοποίηση των στόχων μας. Με την υποστήριξή σας, μπορούμε να οικοδομήσουμε μια κοινότητα που θα είναι περήφανη, προοδευτική και αειφόρος.

Ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος

Απόστολος Μπαμπούκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr