Ανακοίνωση του Αγροτικού Συναιτερισμού Καλαμπάκας για τους παραγωγούς καλαμποκιού

Ο Α.Σ. Καλαμπάκας “ΜΕΤΕΩΡΑ” ενημερώνει τους παραγωγούς αραβόσιτου – πελάτες του Συν/σμού μας

0 288

Ο Α.Σ. Καλαμπάκας “ΜΕΤΕΩΡΑ” ενημερώνει τους παραγωγούς αραβόσιτου – πελάτες του Συν/σμού μας

Ο Α.Σ. Καλαμπάκας “ΜΕΤΕΩΡΑ” ενημερώνει τους παραγωγούς αραβόσιτου – πελάτες του Συν/σμού μας ότι είναι πανέτοιμος για την εισκόμιση του προϊόντος στις αποθήκες της Σαρακίνας και στα σιλό της Οξύνειας.

Μέχρι 14 βαθμούς υγρασία και πάνω θα παραδίδεται στην Οξύνεια. Θα χρεώνεται ξηραντήριο για υγρασία από 16 βαθμούς και πάνω.

Όσο αφορά την τιμή αγοράς ο Συν/μός θα παραλάβει το προϊόν για λογαριασμό των παραγωγών –πελατών και όπως κάθε χρόνο η τιμή στον παραγωγό θα είναι η καλύτερη της αγοράς.
Επειδή και φέτος είναι δύσκολη η χρονιά για τους παραγωγούς αραβοσίτου ο Συν/σμός μας με απόφαση του Δ.Σ. θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια κόστους ώστε να απομείνει για τον παραγωγό η καλύτερη δυνατή τιμή.

Επισημαίνουμε ότι για τους παραγωγούς που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που έχει συνάψει ο Συν/σμός με την Τράπεζα Πειραιώς διαμορφώνονται ευνοϊκότερες συνθήκες και παροτρύνουμε και άλλους παραγωγούς να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας, μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι και οι φετινή χρονιά, παρά τις δυσκολίες της αγοράς και την καθυστέρηση στην συγκομιδή λόγω καιρικών συνθηκών, στο τέλος θ’αφήσει ευχαριστημένους τους παραγωγούς –πελάτες μας όπως και πέρυσι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.