Ανακοίνωσε 13 Υποψήφιους Π. Σ. η Ηρώ Διώτη – Ανάμεσα τους η Κωστοπούλου Βάσω από την Καλαμπάκα

Στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, στα Τρίκαλα η επίσημη ανακοίνωση των δεκατριών

0 94

Στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, στα Τρίκαλα η επίσημη ανακοίνωση των δεκατριών

Στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, στα Τρίκαλα η επίσημη ανακοίνωση των δεκατριών από τους δεκατέσσερις υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για την αντιπεριφέρεια Τρικάλων με την παρουσία της υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηρώς Διώτη, που τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η Θεσσαλία έχει τρομερές ανάγκες και πρέπει να τις αντιμετωπίσει. Η παραγωγή συρρικνώθηκε, παραγωγικές μονάδες και επιχειρήσεις έκλεισαν, δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας εγκαταλείφθηκαν και ο τουρισμός δεν έχει αυτό που του αξίζει.

Οι άνθρωποι στη Θεσσαλία πρέπει να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς με εισόδημα και με πρόσβαση στα δημόσια αγαθά, όπως η παιδεία και η υγεία. Εμάς προτεραιότητά μας είναι οι πραγματικές κοινωνικές ανάγκες και όχι τα επικοινωνιακά έργα χωρίς κανένα σχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση και χωρίς καμιά κοινωνική ανταποδοτικότητα, όπως είναι τα έργα που μέχρι στιγμής υλοποιεί η νυν περιφερειακή αρχή, υποταγμένη εντελώς στους μνημονιακούς σχεδιασμούς.

Εμείς, οι άνθρωποι του ψηφοδελτίου «Δρόμος Ανατροπής» για τη Θεσσαλία της ευημερίας, της αλληλεγγύης, της οικολογίας, και οι υποψήφιοι που παρουσιάζουμε σήμερα στα Τρίκαλα πιστεύουμε οτι η Θεσσαλία έχει τεράστιες δυνατότητες και η πιο μεγάλη της δυνατότητα είναι οι ίδιοι οι Θεσσαλοί και Θεσσαλές, οι ίδιοι της οι άνθρωποι και το περιβάλλον που διαθέτει. Αυτά είναι τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Με ένα σχέδιο λοιπόν που στηρίζεται σε αυτούς τους ανθρώπους και υπηρετεί κοινωνικές ανάγκες, μπορούμε να ανοίξουμε, όσο δύσκολο και να’ ναι, ένα άλλο δρόμο για τη Θεσσαλία, και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε.»
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σιμορέλης δήλωσε:

«Δυο βήματα μας χωρίζουνε από τη μεγάλη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών , εκλογών που θα σηματοδοτήσουν την αρχή του τέλους για την κυβέρνηση της συναλλαγής , των μνημονίων και της φτωχοποίησης του λαού. Ήρθε η ώρα να τους διώξουμε γιατί είναι επιζήμιοι.

Η αναγκαιότητα μιας ριζοσπαστικής εκπροσώπησης στην περιφέρεια των πόθων και των προσδοκιών των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η αριστερά στη βάση της προάσπισης των λαϊκών συμφερόντων.

Η μάχη για τη δημοκρατική ανατροπή περνά μέσα από την πολιτική κινητοποίηση των πολιτών, από τη ματαίωση των κυβερνητικών ευσεβών πόθων που επιδιώκουν η κοινωνική απόγνωση να μετατραπεί σε πολιτική περιθωριοποίηση.

Παρουσιάζουμε σήμερα ένα ψηφοδέλτιο το οποίο περιλαμβάνει προσωπικότητες της πολιτικής ζωής, των κοινωνικών αγώνων, των ανθρώπων του μόχθου, του πολιτισμού, των δικαιωμάτων.

Πιστεύουμε σθεναρά ότι ήρθε η ώρα της αριστεράς η ώρα της νίκης του λαού.»
Κατόπιν παρουσίασε το ψηφοδέλτιο για την αντιπεριφέρεια Τρικάλων και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι:

Αλεξανδρής Γιάννης, δικαστικός Επιμελητής του Πρωτοδικείου Τρικάλων , κάτοικος Δροσερού.
Κομπόλια- Λουλέ Αγγέλα, εργάζεται ως λογίστρια στον ιδιωτικό τομέα.
Κωστοπούλου-Κόμματου Βάσω, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμπάκα, άνεργη εκπαιδευτικός.
Λεμονή-Γκίμτσα Κρινούλα, γεννήθηκε στην Πύλη Τρικάλων, νομικός, εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος στο ΙΚΑ Τρικάλων.
Μπαρτολόττα Ρόζα, γεννήθηκε το 1982, αρχιτέκτων-μηχανικός
Μπέης Γιάννης, συνθέτης , εκπαιδευτικός στη μέση εκπαίδευση.
Μπούρα-Κουκουράβα Σούλα, νομικός εργάζεται στη ΔΟΥ Τρικάλων.
Παπαγεωργίου Βασίλης, έμπορος, μέλος της ΕΣΗΕ
Παπαθανασίου Κική, οικονομολόγος, υπάλληλος της Στατιστικής Υπηρεσίας Ν. Τρικάλων.
Παππάς Θανάσης, γεννήθηκε στην Πύλη. εργάζεται στη ΒΙΟΣΕΡ.
Πεταράκης Δημήτρης, γεννήθηκε στην Καλαμπάκα, υπηρέτησε ως κτηνίατρος στο Δημόσιο.
Ραπτοτάσιος Δημήτρης, κτηνίατρος
Σίμος Γιάννης, οδοντοτεχνίτης

Το Γραφείο Τύπου
Τρίκαλα, 16.04.2014

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.