Άμεση και Αποτελεσματική η Παπακώστα – Στο ταμείο Ανάκαμψης η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Τρικάλων

0 270

Για ακόμη μια φορά φαίνεται πως η Βουλευτής ‘’τρέχει’’ κάθε ζήτημα που έρχεται στα χέρια της, προσπαθώντας κάθε φορά για την άμεση και αίσια έκβασή του. Έτσι και χθες το απόγευμα με την συνάντηση που πραγματοποίησε στο Υπουργείο Υγείας με τον Αρμόδιο Υπουργό κ. Πλεύρη, έθεσε σειρά ζητημάτων που αφορούν σε θέματα υποδομής, λειτουργίας και στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Τρικάλων, αποσπώντας μάλιστα την δέσμευση του Υπουργού για την κτιριακή αναβάθμιση του Κ.Υ Τρικάλων και όχι μόνο.

 

Πιο συγκεκριμένα η Βουλευτής αφού μετέφερε την αναγκαιότητα της αναβάθμισης του υφιστάμενου κτιρίου, έλαβε την σαφή διαβεβαίωση του Υπουργού, πως η κτιριακή αναβάθμιση του Κ.Υ Τρικάλων θα προχωρήσει, με την ένταξη του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης. 

 

Επιπλέον, με θετική έκβαση περατώνεται το αίτημα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών για συνεργασία και δημιουργία αυτοτελούς τμήματος στο ΔΙΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, του οποίου την σπουδαιότητα τόνισε η βουλευτής στον κ. Πλεύρη, ο οποίος με την σειρά του δεσμεύτηκε για την υπογραφή της εν λόγω σύμβασης.

 

Ακόμα, η κα. Παπακώστα έφερε στην ατζέντα της και μια σειρά μείζονων θεμάτων επισημαίνοντας την άμεση ανάγκη, για στελέχωση του Κέντρου Υγείας με ιατρικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων για ενίσχυση των αντίστοιχων τμημάτων του Κ.Υ που δεν λειτουργούν έως σήμερα. Επίσης, έθεσε και ακόμα ένα αίτημα του συλλόγου εργαζομένων του Κ.Υ, που αφορά στις υπηρεσιακές μεταβολές τους και συγκεκριμένα στη μετάταξή τους σε ανώτερο κλάδο, για όσους εργαζομένους απέκτησαν πρόσθετα προσόντα ενόσω βρίσκονταν στην υπηρεσία, όπως για παράδειγμα πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

 

Κλείνοντας, η Βουλευτής ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Υπουργό, συνάδελφο και φίλο της κ. Πλεύρη για το ιδιαίτερα θερμό κλίμα της συνάντησής τους, αλλά και για την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα στην επίλυση όσων θεμάτων του ετέθησαν από την Βουλευτή του Νομού μας, ειδικά μέσα στον ασφυκτικό κλοιό που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.