Αλλάζουν όλα στο «Καφέ της Χαράς» – Το νέο σενάριο και οι σχέσεις των ηρώων

0 3.788

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας ο οποίος άνοιξε ξανά το κεφάλαιο «Καφέ της Χαράς».

Η σειρά που έγραψε ιστορία στον ΑΝΤ1, επιστρέφει την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου έτοιμη να συγκινήσει ξανά με νέο σενάριο και νέες ιστορίες πρωταγωνιστών.

Ο επιτυχημένος δημιουργός έδωσε τις πρώτες πληροφορίες και μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο.

Τι θα δούμε;

«Το ‘Καφέ’ είναι μία τεράστια παραγωγή, αλλά ευτυχώς βρήκαμε χορηγούς, ενδιαφέρθηκαν διαφημιστές, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να γίνει. Έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ. Η σειρά θα επιστρέψει και θα δείτε τους ήρωές της 13 χρόνια μετά. Αλλαγμένους, με το βάρος της ηλικίας τους, πικραμένους, γεμάτους απωθημένα.

Ο γιος του Περίανδρου Πώποτα έχει μεγαλώσει πια, το ίδιο και η κόρη της Χαράς, η Βάλια, και, ουσιαστικά, τα παιδιά ενώνονται και η ιστορία αρχίζει. Εξ’ αιτίας των παιδιών συναντιούνται και πάλι όλοι από την αρχή, ο καθένας κουβαλώντας τα θέματα και τις πικρίες του. Και γίνεται…έκρηξη. Θα δούμε ότι ο χρόνος που πέρασε, όντως άλλαξε κάποια πράγματα, όπως επίσης ότι και κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Θα μπει στη σειρά η Ζέτα Δούκα, η οποία είναι εξαιρετική ηθοποιός, κι έρχεται για να αναταράξει τη ζωή του Περίανδρου Πώποτα. Θα βρίσκεται όμως και η Χαρά, η Ρένια Λουιζίδου, και καταλαβαίνετε… Οι ανατροπές και οι αλλαγές θα διαδεχθούν η μία την άλλη. Αν σκεφτείς ότι εγώ, ως άνθρωπος, είμαι διαφορετικός, αντίστοιχα και οι ρόλοι θα διαφέρουν.

Είμαστε αλλαγμένοι όλοι οπτικά, αλλά οι χαρακτήρες μας, πάνω κάτω, μένουν ίδιοι ή πηγαίνουν προς τα πίσω. Νομίζω ότι θα την αγαπήσει εκ νέου ο κόσμος τη σειρά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μας δείτε τον Ιανουάριο, με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1».

dailymedia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr