Αγιασμός και έναρξη Κατηχητικών στην ενορία της Διάβας

0 317

Αγαπητά μας παιδιά,

Ο δύσκολος καιρός της πανδημίας ταλαιπώρησε τη ζωή μας. Μας απομάκρυνε και μας προβλημάτισε. Όμως, τώρα ήρθε ο καιρός με περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά να ανταμώσουμε και πάλι όπως πρώτα. Τα Κατηχητικά ξεκινάνε!

Το Κατηχητικό αποτελεί ευλογία στη σημερινή δύσκολη εποχή με τα πολλά προβλήματά της. Στο Κατηχητικό μιλάμε για τον Θεό, τον Χριστό, την Παναγία, τους Αγίους, την Εκκλησία, μέσα από ιστορίες γνωρίζουμε τον Θεό και μέσα από συζητήσεις καταθέτουμε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας. Αλλά αυτά δεν φτάνουν! Παίζουμε, γελάμε, κατασκευάζουμε χειροτεχνίες και γευόμαστε νόστιμες τοπικές λιχουδιές σε κάθε μας ευκαιρία και συνάντηση, πηγαίνοντας εκδρομές.

Αυτό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου θα τελέσουμε τον Αγιασμό. Όλοι μαζί. Εσείς, οι κατηχητές, οι συνεργάτες του νεανικού έργου και φυσικά οι γονείς σας. Έτσι, για να ξεκινήσουμε με την ευλογία του Θεού που τόσο μας αγαπάει και μας ενώνει σε μία μεγάλη οικογένεια.

Σας προσκαλούμε αυτό το Σάββατο. Σας περιμένουμε όλα τα παιδιά της Διάβας. Όλους τους μαθητές των τάξεων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Να γίνουμε μία ομάδα, μία φωνή, ένα τραγούδι, η ωραιότερη ζωγραφιά με τα χαμόγελά σας στον ουρανό της ζωής μας.

Ελάτε όπως είστε. Αρκεί η καλή σας διάθεση. Έχουμε πολλά να κάνουμε φέτος στο Κατηχητικό! Έχουμε δίπλα μας την ενοριακή βιβλιοθήκη με τόσα πολλά όμορφα βιβλία. Μας περιμένει να διαβάσουμε και να παίξουμε. Και φυσικά, έχουμε να ετοιμαστούμε για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, αλλά και για τον Μύλο των Ξωτικών! Πάρτε χαρτί και μολύβι. Ξεκινάμε…

 

Ο ιερέας του ναού π. Ηρακλής Φίλιος

Οι Κατηχητές του ναού

Οι συνεργάτες του νεανικού έργου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.