Οδοιπορικό σε Κρανιά και Πολυθέα από την Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η προγραμματισμένη ορεινή πεζοπορία

0 322

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η προγραμματισμένη ορεινή πεζοπορία

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η προγραμματισμένη ορεινή πεζοπορία στην περιοχή του Ασπροποτάμου με τη συμμετοχή 11 μελών και φίλων της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας.

Η διαδρομή στο δασικό δρόμο πάνω απ’ το Γκουντρουσέικο της Κρανιάς μας οδήγησε μέσα απ’ το εκπληκτικό δάσος Ελάτης, στολισμένο με τα χρυσοκίτρινα φύλλα οξιάς, στην Πολυθέα. Η θέα μαγευτική: το μοναστήρι του Τίμιου Σταυρού, βουνά και χωριά του Ασπροποτάμου όπως η Καλλιρρόη και τα δύο μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής. Διαδρομές που διασχίσαμε και κορυφές που πατήσαμε ή ονειρευόμαστε να πατήσουμε: Περιστέρι, Καπ-Γρας, Κακαρδίτσα, Μπουρλόκο…Τα μάτια μας δεν χόρταιναν την ομορφιά της θέας.. Μια μικρή στάση στη βρύση στο χωράφι του Πιάνα μας ξεκούρασε και μας δρόσισε, ενώ στην πλατεία της Πολυθέας, στο καφενείο του χωριού, ο καφές και το χαμόγελο της κ.Όλγας μας τόνωσε για τον δρόμο τη επιστροφής.

Παρά την πολύωρη πεζοπορία 20km διάρκειας 5 ½ ωρών σε υψόμετρο1.100 έως 1.350m, επιστρέψαμε ικανοποιημένοι στο Κουκουφλί, όπου η συνέχεια δόθηκε στην ταβέρνα της κ.Τασίας.

για την Ο.Λ.Κ.- Ν.Σ.

olk PB032489olk PB032495olk PB032500

Οδειπορικό σε Κρανιά και Πολυθέα από την Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr