Με μέικαπ και άι-λάινερ…. – Γράφει ο ΟΧΙάς

0 1.054

Με δεδομένο ότι ήδη βρισκόμαστε στα μισά του τρίτου χρόνου της δημοτικής θητείας με την περίοδο του μέλιτος να έχει περάσει και τα διαζύγια να συνεχίζουν, ο δήμαρχος και η μικρή εναπομείνασα παρέα συνεχίζουν με δελτία τύπου τις εξαγγελίες για τρανά έργα.

Την ίδια στιγμή αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε μικροπροβλήματα καθημερινότητας και τελειώσουν έργα όπως πάρκο, κόμβος-πλατεία ΔΕΗ, σύνδεση με το νέο δίκτυο ύδρευσης .

Κτίρια και εγκαταστάσεις ρημάζουν: Ξενία, κονάκι στην Περιστέρα, κτίριο ΟΣΕ, Σφαγεία, , Waterland στη Βασιλική.

Οι προεκλογικές υποσχέσεις για κατασκευή κολυμβητηρίου και αθλητικού κέντρου στην περιοχή Ασπροποτάμου ήταν πυροτεχνήματα που μετά το ΜΠΑΜ έμεινε μόνο η καπνιά.

Τα λάθη της δημοτικής αρχής οδηγούν σε καθοριστική πολιτική φθορά.

Μάταια με νέα βολέματα ειδικών και γραμματέων , εκμεταλλευόμενοι την ανεργία, τάζουν λαγούς και πετραχήλια με στόχο την επανεκλογή τους.

Οι καταγγελίες άπειρες, για εργαζόμενους που δεν πατάνε στην εργασία, για την αδυναμία να εισπράξουν δημοτικά τέλη, και ότι η ΔΕΥΑΜ είναι στα πρόθυρα της χρεωκοπίας!!!

Τελικά η παρεούλα των κοκομπόϊδων πέριξ του δημάρχου, διαθέτει μια περιορισμένη «σωληνοειδή γνώση», η οποία δεν επιτρέπει καμιά επαφή με την καθημερινότητα, παραμένοντας φορείς μιας «τσομπανομπαρόκ» κουλτούρας.

 

Γράφει ο ΟΧΙάς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr