Θεατρικό εργαστήρι Επί Σταγών – Ο Πλούτος του Αριστοφάνη

Με τον πλούτο του Αριστοφάνη σε διασκευή Βασίλη Αναστασιάδη, επιστρέφει στις παραστάσεις το Θεατρικό Εργαστήρι της Καλαμπάκας “Επί Σταγών”.

0 363

Με τον πλούτο του Αριστοφάνη σε διασκευή Βασίλη Αναστασιάδη, επιστρέφει στις παραστάσεις το Θεατρικό Εργαστήρι της Καλαμπάκας “Επί Σταγών”.

Με τον πλούτο του Αριστοφάνη σε διασκευή Βασίλη Αναστασιάδη, επιστρέφει στις παραστάσεις το Θεατρικό Εργαστήρι της Καλαμπάκας “Επί Σταγών”. Μια πρώτη γεύση για το έργο δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23 Μαΐου, από μια ομάδα ηθοποιών του εργαστηρίου που έδειξαν στα τοπικά ΜΜΕ μέρος από το έργο. Στην παράσταση συμμετέχουν 44 άτομα εκ των οποίων αρκετά παιδιά του Λυκείου, τα οποία δεν μπόρεσαν να παραστούν στην παρουσίαση λόγο των εξετάσεων και έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η παράσταση θα ανέβει στο ανοιχτό θέατρο της Καλαμπάκας την 1η Ιουλίου και θα παιχτεί για τέσσερις ημέρες ( 1, 3, 4, 5 Ιουλίου )

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Εργαστηρίου Επί Σταγών κ. Χρήστος Σινάνης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την παρουσία τους και ζήτησε την προβολή και στήριξη προς τα παιδιά τα οποία θα παίξουν στο έργο.

Τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Δήμου που με την σειρά του ευχαρίστησε για την προβολή και ζήτησε την στήριξη στα παιδιά που θα πρωταγωνιστήσουν στον πλούτο του Αριστοφάνη. Επίσης έκανε γνωστό τον σκοπό του Θεατρικού Εργαστηρίου, που είναι να δώσει παραστάσεις και εκτός της Καλαμπάκας, ακόμα και εκτός νομού.

Για το έργο, μίλησε ο σκηνοθέτης κ. Λεωνίδας Νικόπουλος ο οποίος έδωσε απαραίτητες πληροφορίες και την διασκευή που δέχθηκε από τον Βασίλη Αναστασιάδη, τα σκηνικά, τους ηθοποιούς και τις σκέψεις του εργαστηρίου για παραστάσεις εκτός των τοιχών της Καλαμπάκας.

Η μουσική του έργου είναι από τον Κώστα Δριτσέλη ενώ θα “συμμετέχει” βιολί από την Σερβία.

Στην συνέχεια ομάδα ηθοποιών παρουσίασε σκηνές από το έργο.

 

epi_st_IMG_7741

Επάνω, ο πρόεδρος του Επί Σταγών κ. Σινάνης, ο αντιπρόεδρος κ. Δήμου και ο σηκηνοθέτης κ. Νικόπουλος

epi_st_IMG_7743

epi_st_IMG_7745

epi_st_IMG_7758

epi_st_IMG_7775

Μεταξύ των ηθοποιών του έργου και ο αντιδήμαρχος επί των πολιτιστικών κ. Δημήτρης Γκανούλης ( αριστερά ).

epi_st_IMG_7808

Ο Κώστας Δριτσέλης έχει αναλάβει την μουσική του εργού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr