Επίσκεψη του Δ.Σ του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στον Δήμαρχο της πόλης μας

Τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου επισκέφθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Τμήματος Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

0 400

Τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου επισκέφθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Τμήματος Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου επισκέφθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Τμήματος Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Η πρόεδρος κα Καλαντζή Μαρία παρουσία και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ ευχήθηκαν στον κ. Σακελλαρίου καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που του έχει αναθέσει η τοπική κοινωνία και δήλωσαν την ενεργό συμμετοχή τους σε δράσεις και εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμπάκας δίνοντας έμφαση στον εθελοντισμό.

Επίσης το Δ.Σ ζήτησε την βοήθεια της Δημοτικής Αρχής στο θέμα παραχώρησης του χώρου που στεγάζεται το Τοπικό Τμήμα ώστε να ανανεωθεί για κάποιο χρονικό διάστημα η χρήση του οικήματος. Επίσης ζήτησαν την παραχώρηση της αίθουσας που πραγματοποιούνταν τα Δημοτικά Συμβούλια Καλαμπάκας ώστε τον ερχόμενο Φεβρουάριο να πραγματοποιηθεί εκδήλωση. Επίσης ζήτησαν οικονομική επιχορήγηση για λειτουργικά έξοδα.

Ο κ. Δήμαρχος με την σειρά του ευχαρίστησε το Δ.Σ του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για τις ευχές, συγχάρηκε για το έργο τους που στην Καλαμπακιώτικη κοινωνία είναι μεγάλο, και υποσχέθηκε κάθε βοήθεια έτσι ώστε να υπάρξει μια καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Η συνάντηση έγινε και παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Γκανούλη ο οποίος θα έχει επαφές μαζί τους για όλα τα θέματα καθώς και την μελλοντική συνεργασία σε εκδηλώσεις, όπως οι Απόκριες κτλ.

 

seo_IMG_2149

seo_IMG_2150

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr