Κοπή πίτας στο Ιστορικό Σωματείο ΑΣ Μετέωρα

Παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ Σεραφείμ, έγινε η κοπή της πίτας σε όλα τα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Σωματείου Μετέωρα.

0 51

Παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ Σεραφείμ, έγινε η κοπή της πίτας σε όλα τα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Σωματείου Μετέωρα.

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ Σεραφείμ, έγινε η κοπή της πίτας σε όλα τα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Σωματείου Μετέωρα. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του κέντρου PALAZZO του κ. Κώστα Κουβελά, παρουσία του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου, αντιδημάρχων, Ιερέων, της Διοίκησης του ΑΣ Μετέωρα, προπονητών  και αθλητών του ιστορικού Σωματείου. Την πίτα έκοψαν, ο Σεβασμιότατος κ. Σεραφείμ και ο Δήμαρχος κ. Σακελλαρίου, απευθύνοντας στην συνέχεια σχετικό χαιρετισμό, ενώ τον λόγο πήραν ο πρόεδρος του ΑΣ Μετέωρα κ. Γιάννης Μπουτίνας και ο κ. Δημήτρης Γκανούλης αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού.

Η εκδήλωση κύλησε με πολύ κέφι και την άψογη περιποίηση του κέντρου PALAZZO καθώς ζωντανή μουσική από ορχήστρα, ενώ βρέθηκαν και τα τυχερά φλουριά σε κάθε τμήμα υποδομής που αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγή 30 ευρώ από το κατάστημα “Δέκαθλο” της πόλης μας. 

Βεβαίως το kalabakacity.gr ήταν εκεί μιας και η Διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα έστειλε σχετική πρόσκληση και σας μεταφέρει με φωτογραφικό υλικό τα της εκδήλωσης. Επίσης σχετικό ρεπορτάζ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα δημοσιευθεί σο περιοδικό Καλαμπάκα City no 33 που θα κυκλοφορήσει τέλος του Γενάρη.

seo_IMG_2210

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ ευλόγησε και έκοψε την πίτα μαζί με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου.

seo_IMG_2223

Ο κ. Γιάννης Μπουτίνας, πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Μετέωρα.

seo_IMG_2247

seo_IMG_2167

seo_IMG_2169

seo_IMG_2171

seo_IMG_2179

seo_IMG_2181

seo_IMG_2189

seo_IMG_2200

seo_IMG_2230

seo_IMG_2321

seo_IMG_2312

seo_IMG_2280

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.