Περιοδεία των υποψηφίων τις «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα χωριά του πρώην Δήμου Καστανιάς

0 692

Τα χωριά Αμάραντο, Καστανιά, Καλομοίρα, Ματονέρι και Αμπελοχώρι επισκέφτηκαν την Κυριακή 21 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργος Χαντζιάρας , ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Δημουλάς καθώς  και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και στελέχη του Κ.Κ.Ε.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλος ο ορεινός όγκος έχει εγκαταλειφθεί πλήρως αφού  όσα χωριά έχει επισκεφθεί ο συνδυασμός μας το μήνυμα που έρχεται είναι το ίδιο.

Εγκατάλειψη ερημοποίηση απαξίωση.Μεταξύ άλλων οι κάτοικοι αναφέρουν….

Στην Καστανιά ένα ζήτημα που καθιστά επικίνδυνη την  κατάσταση είναι αυτό που αφορά την εκτροπή ενός όγκου νερού που κατεβαίνει από το βουνό και αφού δεν έχει γίνει το απαραίτητο έργο ώστε να κατευθυνθεί σωστά ενέχει κίνδυνος διάβρωσης του εδάφους που θα οδηγήσει σε κατολίσθηση σε μια περιοχή που υπάρχουν και κατοικήσιμα σπίτια!

Προβλήματα που θα λυνόντουσαν με απλές παρεμβάσεις αντιμετωπίζονται με αδιαφορία για την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.

Οι αυξημένη βλάστηση στα πλαϊνά του δρόμου καθιστά τη διέλευση σχεδόν απροσπέλαστη αφού κανείς δεν ενδιαφέρεται για την καθαριότητα που αφορά το κόψιμο χόρτων και βάτων, όπως στην περιοχή του Αμάραντου αλλά και μέσα σε όλα τα χωριά χωρίς να εμφανίζεται ποτέ προσωπικό καθαριότητας ενώ όσον αφορά τη μετακίνηση λεωφορείο δεν περνάει ποτέ.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η αδιαφορία στο κομμάτι του αποχιονισμού το χειμώνα αφού τα μηχανήματα περνάνε μετά από 3-4 μέρες άρα αν χρειαστεί να μετακινηθεί κάποιος πρέπει να έχει 4χ4 αλλιώς είναι θέμα τύχης τι θα γίνει αν προκύψει ζήτημα υγείας.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην τοπική και περιφερειακή διοίκηση διεκδικούμε:

  • Τον συνολικό σχεδιασμό και τη χρηματοδότηση από το κράτος όλων των αναγκαίων μέτρων και έργων για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών(πλημμύρες,πυργαγιές,σεισμούς,κατολισθήσεις,κλπ)
  • Τη δημόσια και δωρεάν κάλυψη σε αναγκαίες υποδομές στο δίκτυο  ύδρευσης
  • Την πλήρη συγκοινωνιακή σύνδεση των χωριών με την πόλη
  • Την φροντίδα και προστασία του περιβάλλοντος με ασφαλή διευθέτηση των ρεμάτων και την εξασφάλιση των αναγκαίων έργων οδοποιίας.

Δυναμώνουμε παντού τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε Δήμο, Περιφέρεια, Ευρωβουλή!

ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ-  24/04/2019             

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr