Σύλλογος Υποβρύχιας Αλιείας & Ελεύθερης Κατάδυσης “ΕΥΦΗΜΟΣ”

Και όμως στην μέση του Θεσσαλικού κάμπου υπάρχει ένας αθλητικός σύλλογος Υποβρύχιας Αλιείας και Ελεύθερης Κατάδυσης επονομαζόμενος «Εύφημος» που απαριθμεί περίπου στα 60 εγγεγραμμένα μέλη.

0 584

Και όμως στην μέση του Θεσσαλικού κάμπου υπάρχει ένας αθλητικός σύλλογος Υποβρύχιας Αλιείας και Ελεύθερης Κατάδυσης επονομαζόμενος «Εύφημος» που απαριθμεί περίπου στα 60 εγγεγραμμένα μέλη. Και όμως στην μέση του Θεσσαλικού κάμπου υπάρχει ένας αθλητικός σύλλογος Υποβρύχιας Αλιείας και Ελεύθερης Κατάδυσης επονομαζόμενος «Εύφημος» που απαριθμεί περίπου στα 60 εγγεγραμμένα μέλη. Η έδρα του συλλόγου βρίσκεται στα Τρίκαλα και οι συναντήσεις γίνονται μια ή δύο φορές το μήνα ανάλογα με την ποσότητα των ψαριών που πρέπει να καταναλωθούν «εις υγείαν» του συλλόγου.
Οι αρμοδιότητες του συλλόγου είναι ποικίλες, ξεκινώντας από την «υποχρεωτική» εκπαίδευση των μελών του στην ασφαλή και σωστή κατάδυση, τις πρώτες βοήθειες και την ναυαγοσωστική, μέχρι τα σεμινάρια εξοπλισμού και ψαροντούφεκου για τα νέα μέλη του συλλόγου. Στο σύλλογο είναι εγγεγραμμένες και 6 γυναίκες που συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες – από τα βαθιά καρτέρια για μαγιάτικα… μέχρι την εφορευτική επιτροπή την ημέρα των εκλογών για το διοικητικό συμβούλιο.

Το προεδρείο του συλλόγου αποτελείται από 5 μέλη οι οποίοι είναι:
Πρόεδρος: κ. Γεώργιος Πέτρου
Αντιπρόεδρος: κ. Κώστας Γαρδίκας
Ταμίας: κ. Χρήστος Μπατσάρας
Μέλη: κ.κ. Χρήστος Τρίμης και Γιάννης Διακομανώλης.
Σύλλογος Υποβρύχιας Αλιείας & Ελεύθερης Κατάδυσης  "ΕΥΦΗΜΟΣ"Ο σύλλογος έχει και αγωνιστικό χαρακτήρα. Με τα χρώματα του συλλόγου διαγωνίζονται σε αγώνες ελεύθερης κατάδυσης ο κ. Γεώργιος Σακκάς, οποίος είναι μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας ελεύθερης κατάδυσης και ο κ. Ιωάννης Σπυρόπουλος. Για το νέο έτος η φιλοδοξία του συλλόγου είναι να κατεβάσει και ομάδα ψαροντούφεκου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που γίνεται κάθε χρόνο προς το τέλος του καλοκαιριού. Για όλα τα μέλη του συλλόγου γίνονται δωρεάν μαθήματα σωστής κολύμβησης, ελεύθερης κατάδυσης και τακτικής ψαροντούφεκου ενώ κάθε Τετάρτη και Σάββατο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Τρικκαίων γίνονται οι εξειδικευμένες προπονήσεις των μελών του.
Ο σύλλογος είναι ανοιχτός για όλους τους φίλους της θάλασσας, για άτομα με εμπειρία που έχουν διάθεση να μοιραστούν την γνώση τους καθώς επίσης και για όλους εκείνους που «θέλουν να μάθουν αλλά ντρέπονται να ρωτήσουν».
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974474500
Γιώργος Πέτρου.

Αναδημοσίευση από το περιοδικό “Καλαμπάκα City no 22”

 

 

Σύλλογος Υποβρύχιας Αλιείας & Ελεύθερης Κατάδυσης  "ΕΥΦΗΜΟΣ"

Σύλλογος Υποβρύχιας Αλιείας & Ελεύθερης Κατάδυσης  "ΕΥΦΗΜΟΣ"

Σύλλογος Υποβρύχιας Αλιείας & Ελεύθερης Κατάδυσης  "ΕΥΦΗΜΟΣ"

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr