Πλαστική Μύτης- Πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο, όλες οι πληροφορίες

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να υποβληθεί σε πλαστική μύτης είναι πολλοί.

0 506

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να υποβληθεί σε πλαστική μύτης είναι πολλοί.

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να υποβληθεί σε πλαστική μύτης είναι πολλοί. 

Είτε γιατί ανακάμπτεται η λειτουργικότητα της αναπνοής του, είτε γιατί προκύπτει ύβος στη ρινική κοιλότητα. Πρόκειται συνεπώς για μία λειτουργική και ταυτόχρονα αισθητική επέμβαση που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στον/στην ασθενή μετά την ανάρρωση. Για να είναι πετυχημένη η ρινοπλαστική , είναι αναγκαίο να δημιουργηθεί το κατάλληλο θεραπευτικό πλάνο της επέμβασης, το οποίο είναι ξεχωριστό για τον κάθε ασθενή.

Όλα θα κριθούν στην πρώτη επίσκεψη στον ωρλ χειρουργό

Η πρώτη επίσκεψη είναι μεγάλης διάρκειας, περίπου μίας ώρας και περιλαμβάνει την αναλυτική εξέταση, την εκτενή συζήτηση με τον ασθενή και την φωτογράφηση της ρινικής κοιλότητας.

Ο γιατρός απαντάει σε οποιαδήποτε απορία του υποψηφίου και τον αξιολογεί προκειμένου να έχει ακριβή εικόνα για τις προσδοκίες που έχει αναπτύσσοντας μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, η οποία θα βοηθήσει σε όλο το χρονικό διάστημα της επέμβασης.

Δυσκολία στην αναπνοή

Οι περισσότεροι υποψήφιοι αναφέρουν πως κύρια αιτία για την οποία θέλουν να υποβληθούν στην πλαστική μύτης είναι η δυσκολία στην αναπνοή. Επιθυμούν δηλαδή πρωτίστως τη λειτουργική αποκατάσταση, βελτιώνοντας παράλληλα οποιαδήποτε δυσμορφία υπάρχει.

Μερικοί από τους υποψηφίους αντιμετωπίζουν δυσλειτουργία στη ρινική βαλβίδα. Σε αυτή την περίπτωση μόνο η λειτουργική ρινοπλαστική μπορεί να τους σώσει οριστικά από το πρόβλημα.

Αισθητική αποκατάσταση σε πρώτο πλάνο

Άλλοι ασθενείς έχουν σαν κύριο αίτημά τους την αισθητική αποκατάσταση της δυσμορφίας που χαρακτηρίζει τη μύτη, χωρίς απαραίτητα να έχουν στραβό διάφραγμα.

Σε γενικές γραμμές η πρώτη επίσκεψη ολοκληρώνεται με την επεξεργασία των φωτογραφιών στον υπολογιστή, ώστε ο ασθενής να μπορεί να δει πως θα είναι περίπου η μύτη του μετά την επέμβαση που θα επιλεγεί.

Για όλα τα λειτουργικά και αισθητικά προβλήματα της ρινικής κοιλότητας μπείτε στην ιστοσελίδα του εξειδικευμένου χειρουργού κ. Κόλλια, κλείνοντας το πρώτο ραντεβού: kolliasrhinoplasty.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr