2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας – Έγινε εκπαιδευτική εξάσκηση στο διδακτικό προσωπικό σε περίπτωση πυρκαγιάς

0 1.338

Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου οι Εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας στα πλαίσια του Εσωτερικού Κανονισμού Σχολικής Μονάδας για Έκτακτες Ανάγκες είχαν την ευκαιρία σε περίπτωση πυρκαγιάς να ενημερωθούν και να εξασκηθούν στην χρήση πυροσβεστήρων.

Η Διεύθυνση του Σχολείου προσκάλεσε τον ιδιοκτήτη της εταιρίας FireSystems κ. Κύργια Ιωάννη με έδρα στα Τρίκαλα να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει όλους τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου στη σωστή χρήση των πυροσβεστήρων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης με εκδήλωση πυρκαγιάς.
Το σχολείο έχει συντάξει Σχέδιο ενεργειών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και ειδικότερα έχει συσταθεί ομάδα πυροπροστασίας για αποτελεσματικότερη επέμβαση.

Έγινε μία πλήρη ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο δράσης και ενεργειών που πρέπει να ακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί σε περίπτωση πυρκαγιάς, τον τρόπο χρήσης των υπαρχουσών πυροσβεστήρων του σχολείου και πρακτική χρήση ώστε να γνωρίσουν αποτελεσματικότερα τη σωστή χρήση τους.

Ο Διευθυντής του Σχολείου ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της εταιρίας που είχε την ευγενή καλοσύνη να αναλύσει, να ενημερώσει, να επιδείξει και να προσφέρει αρκετούς πυροσβεστήρες για πρακτική εξάσκηση στους εκπαιδευτικούς του σχολείου ώστε σε έκτακτη περίπτωση πυρκαγιάς να είναι σε θέση να αντιδράσουν αποτελεσματικότερα και υπεύθυνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr