21 νέα δημόσια έργα προϋπολογισμού 2,3 εκατομμύριων ευρώ στην Π.Ε. Τρικάλων με χρηματοδότηση από το Leader της Περιφέρειας Θεσσαλίας

0 326

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την ένταξη 21 νέων επενδυτικών σχεδίων δημόσιου  χαρακτήρα στο Πρόγραμμα Leader νομού Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνολικού  προϋπολογισμού   2,3  εκατομμυρίων   ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

«Σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρία Τρικάλων ΚΕΝΑΚΑΠ  και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, χρηματοδοτούμε με 2,3 εκατομμύρια ευρώ 21 νέα δημόσια έργα και δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα των υποδομών σε αγροτικές περιοχές του νομού  Τρικάλων, αναβαθμίζουν  το τουριστικό προιόν, διατηρούν την πλούσια λαϊκή παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής και αναδεικνύουν με σύγχρονους τρόπους  την πολιτιστική και φυσική κληρονομιά» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πρόκειται για έργα με πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και προστιθέμενη αξία στις τοπικές κοινωνίες, που βελτιώνουν την καθημερινότητα, δημιουργούν προϋποθέσεις ανάπτυξης, θέσεις εργασίας και φέρνουν χρήμα στην τοπική πραγματική οικονομία» προσθέτει  ο Περιφερειάρχης.

Τα νέα έργα

Τα 21 νέα επενδυτικά σχέδια δημόσιου χαρακτήρα που εντάσσονται στο Leader νομού Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας  είναι τα εξής:

(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΝΑΚΑΣ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.