20ο Διεθνές Συμπόσιο Ζωγραφικής – Έκθεση Ζωγραφικής

Όπως αναφέραμε σε περασμένο δημοσίευμα από τις 22 Μαΐου πραγματοποιείται στην Καλαμπάκα το 20ο Διεθνές Συμπόσιο Ζωγραφικής.

0 198

Όπως αναφέραμε σε περασμένο δημοσίευμα από τις 22 Μαΐου πραγματοποιείται στην Καλαμπάκα το 20ο Διεθνές Συμπόσιο Ζωγραφικής.

 

Όπως αναφέραμε σε περασμένο δημοσίευμα από τις 22 Μαΐου πραγματοποιείται στην Καλαμπάκα το 20ο Διεθνές Συμπόσιο Ζωγραφικής. Το Διεθνές Συμπόσιο το οποίο τις προηγούμενες χρονιές πραγματοποιήθηκε σε διάφορα σημεία της Ελλάδας φέτος επιλέχθηκαν η Καλαμπάκα και τα Μετέωρα όπου οι καλλιτέχνες αποτύπωσαν τον “πέτρινο κόσμο” στα έργα τους.

Η κα Έλενα Ζαντρέϊκο – συντονίστρια, δήλωσε στο kalabakacity.gr γοητευμένη από τα Μετέωρα και την φιλοξενία των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας και την επιθυμία της να γίνει και πάλι στην Καλαμπάκα ένα από τα επόμενα συμπόσια. Μαζί της η κόρη της Ναταλί Πιλιτσίδη η οποία και εκείνη συμμετέχει στο συμπόσιο με έργα της, φτιαγμένα με ξεχωριστό τρόπο και χρώματα δική της επιλογής και μίξης.

Οι Καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος στο 2ο Διεθνές Συμπόσιο της Καλαμπάκας είναι:
1. HELENA ZADREYKO GREECE συντονίστρια
2. NATALIA PILITSIDIS GREECE
3. NΙKOLAY YANAKIEV BULGARY
4. DANIEL ATANASSOV BULGARY
5. EDWARD HABDAS POLAND
6. JANUSZ .ION MALINOWSKI CANADA
7. KARLMAZUS GERMANY
8. ANDREY SHIROKOV RUSSTA
9. VLADIMIR SHIROKOV RUSSIA

Τα μοναδικά έργα των ζωγράφων θα έχετε την ευκαιρία να τα θαυμάσετε από κοντά, σήμερα Σάββατο από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ. Στις 12:30 θα γίνουν και τα εγκαίνια της έκθεσης παρουσία του Πολωνού Πρόξενου στην χώρα μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους…

20_symposio_zografikis_IMG_8280

20_symposio_zografikis_IMG_8281

20_symposio_zografikis_IMG_8290

20_symposio_zografikis_IMG_8311

20_symposio_zografikis_IMG_8325

Η κες Έλενα Ζαντρέϊκο και Ναταλί Πιλιτσίδη

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.