1η εμφάνιση της Γυναικείας ομάδας Μετεώρων

Μια νέα ιστορία γράφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής 12 Οκτωβρίου 2008 για το ποδόσφαιρο στην Καλαμπάκα και περιοχή, καθώς η Γυναικεία ομάδα ανέλαβε πλέον δράση και έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλη ομάδα ενώ πραγματοποίησε και την πρωτη της εμφάνιση, μπροστά στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο.

0 190

Μια νέα ιστορία γράφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής 12 Οκτωβρίου 2008 για το ποδόσφαιρο στην Καλαμπάκα και περιοχή, καθώς η Γυναικεία ομάδα ανέλαβε πλέον δράση και έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλη ομάδα ενώ πραγματοποίησε και την πρωτη της εμφάνιση, μπροστά στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο.

Μια νέα ιστορία γράφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής 12 Οκτωβρίου 2008 για το ποδόσφαιρο στην Καλαμπάκα και περιοχή, καθώς η Γυναικεία ομάδα ανέλαβε πλέον δράση και έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλη ομάδα ενώ πραγματοποίησε και την πρωτη της εμφάνιση, μπροστά στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο. Η γυναικεία ομάδα της πόλης μας κέρδισε σε μια καταπληκτική εμφάνιση την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού με σκορ 4 – 1. Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν για την Καλαμπακιώτικη ομάδα οι: Φρειδερίκη Ρίζου 1 γκολ, η Παρασκευή Μπλούτσου 2 γκολ, και η Πάμελα Γεραγόρη 1 γκολ. Διαιτητής αυτής της πρώτης εμφάνησης της Γυναικείας ομάδας ήταν ο άψογος διαιτητής και προπονητής της Σαρακίνας κ. Βασίλης Μπερντές. Πραγματικά μοναδικές στιγμές για το ποδόσφαιρο που φαίνεται πως θα κερδίσει περισσότερο ακόμη έδαφος και πρόβλεψη μας, η δημιουργία και άλλων γυναικείων ομάδων στην περιοχή. Είδαμε για ακόμα μια φορά την καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές της Ακαδημίας που κατάφεραν μέσα σε λίγο χρόνο να βάλουν τα κορίτσια στο νόημα του ποδοσφαίρου και να παίζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο σαν έμπειροι ποδοσφαιριστές κάνοντας τους παρευρισκόμενους στις κερκίδες να χειροκροτούν τις προσπάθειες. Δικαιομένοι πρέπει να αισθάνονται οι προπονητές της Γυναικείας ομάδας κ.κ Σπύρος Τσιάκαλος και Γεωργία Μπάκου – Ρίζου, όχι μόνο για την νίκη αλλά και την εμφάνηση των κοριτσιών. Αφιέρωμα θα ακολουθήσει και στο ερχόμενο τεύχος "Καλαμπάκα city" Νο 6. Από το "Καλαμπάκα city magazine" και την ιστοσελίδα μας, πολλά συγχαρητήρια στις κοπέλες της ομάδας, τους προπονητές, την Διοίκηση καθώς και τους γονείς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

 

Ολόκληρη η γυναικεία ομάδα των Μετεώρων…
Gynaikeia_OmadaIMG_6356.jpg
και η αρχική σύνθεση της ομάδας…
Gynaikeia_OmadaIMG_6364.jpg
η ομάδα του Μαγνησιακού. Πολύ καλή και η εμφάνιση αυτής της ομάδας…
Gynaikeia_OmadaIMG_6395.jpg
Gynaikeia_OmadaIMG_6408.jpg
Gynaikeia_OmadaIMG_6439.jpg
με ενδιαφέρον οι άνθρωποι των Μετεώρων παρακολουθούν την εξέλιξη του αγών…
Gynaikeia_OmadaIMG_6468.jpg
Πανηγυρισμοί με το πρώτο γκολ της Ρίζου…
Gynaikeia_OmadaIMG_6473.jpg
και ο Παναγιώτης έχει κάθε λόγο να χαμογελά για την επιτυχία της κόρης του
Gynaikeia_OmadaIMG_6505.jpg
Gynaikeia_OmadaIMG_6533.jpg
Gynaikeia_OmadaIMG_6535.jpg
Gynaikeia_OmadaIMG_6539.jpg
Gynaikeia_OmadaIMG_6566.jpg
Gynaikeia_OmadaIMG_6614.jpg
Gynaikeia_OmadaIMG_6349.jpg
άψογη η διαιτησία του κ. Βασίλη Μπερντέ…
{loadposition mag} 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.