Κυνήγησε και έπιασε “πορτοφολού” στην Αθήνα ο συμπολίτης μας Ζήσης Παπαϊάωννου

1 3.833

Την βοήθεια του πρόσφερε ο συμπολίτης μας ηθοποιός και συγγραφέας Ζήσης Παπαϊωάννου, σε συνάνθρωπό μας στην Αθήνα που έπεσε θύμα κλοπής από επίδοξη πορτοφολού σε τρόλευ.

Ο Ζήσης Παπαϊωάννου περιέγραψε την περιπέτεια που είχε:

Μόλις βγήκα απ’ την αστυνομική Διεύθυνση της Κυψέλης.. Επέβαινα στο τρόλευ 3 ανάμεσα σε τίγκα κόσμο μαζί με την συμμορία που κλέβει πορτοφόλια..

Εγω πηγαίνοντας μα συναντήσω μια σκηνοθέτης μες την ζέστη και τον πανικό του κόσμου.. ακούω μια γεροντίστικη φωνή βοήθεια πιάστε την..και εκεί λύγισα.

Να μην τα πολυλογώ έτρεξα εγώ με έναν κύριο και 2 τετράγωνα κάτω από την πλατεία Αμερικής την έπιασα πρώτος στη συνέχεια ήρθε και ο κύριος αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήρθε και ο Παππούς.

Με τα πολλά καταλήξαμε στο τμήμα.. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης και της μαρτυρίας η αλλοδαπή έκλεψε κι’αλλα άτομα μέσα στο τρόλεϊ αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η συμπεριφορά της..σαν να μην έτρεχε τπτ.Ζήτησε να καπνίσει.. να πάει τουαλέτα να της φορτήσουν οι αστυνομικοί το κινητό της..Δεν ξέρω τι να πω…Προσέξτε όσοι κινείστε με ΜΜΜ στο κέντρο…Για ένα επαγγελματικό ραντεβού πήγαινα (να’ναι καλά και οι αστυνομικοί που με άφησαν να πάω και να γυρίσω ξανά στο τμήμα)και βρέθηκα να νταντεύω τον ηλικιωμένο.

Πάντως έκανα έναν φίλο ..τον ηλικιωμένο όπου του έδωσα το δεύτερο βιβλίο μου της σειράς Παιδικής λογοτεχνίας.

Τελικά τρέχω μαραθώνιο και δεν μου το χα!

Κάτι κυρίες στη στάση με φώναζαν 《Να ζήσεις 》που να ξέρουν ότι με λένε και ΖΗΣΗ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. Πεζοδρομιάκιας λέει

    Συγχαρητήρια. Ευτυχώς που εγώ δεν έχω πορτοφόλι, φρόντισαν ο Παπαδρέου με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο να είναι καλά οι άνθρωποι. Έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Δυστυχώς φέτος δεν έρχονται οι φίλοι μου οι γερμανοί δικέ μου κώλυσαν γκλαπάτσα ούτε μπύρα δεν θα πιούμε. Η Γιάννα χθες μου ανέβασε το ηθικό, γιορτάζουμε το 1821, ναι όπως άκουσες το 1821!! Το είπε και ο Αλέκος!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr