Εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού στο Καστράκι

0 1.285

Εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού έγινε πριν λίγες ημέρες στο Καστράκι από τον πρόεδρο Καστρακίου κ. Γιώργο Γκόγκο, με τον Αντιπρόεδρο κ. Χρ. Τσουρβάκα και άλλους ανθρώπους σε σημείο αναφοράς τουλάχιστον για τα παλαιά χρόνια του Καστρακίου  και συγκεκριμένα στο χώρο που βρίσκεται η βρύση της Αβρακης (από τη συγκεκριμένη βρύση προμηθεύονταν το νερό ένα μεγάλο τμήμα του χωριού).

Ο Γιώργος Γκόγκος γράφει σχετικά στο fb απ όπου και οι φωτογραφίες:

Την προηγούμενη εβδομάδα τόσο εγώ όσο και οι Chris Tsour , Stathis Papageorgopoulos , Βαγγέλης Κωστής επιχειρήσαμε εντελώς εθελοντικά να καθαρίσουμε ένα σημείο αναφοράς τουλάχιστον για τα παλαιά χρόνια του Καστρακίου , συγκεκριμένα το χώρο που βρίσκεται η βρύση της Αβρακης(από τη συγκεκριμένη βρύση προμηθεύονταν το νερό ένα μεγάλο τμήμα του χωριού). Έτσι ανοίξαμε το μονοπάτι και καθαρίσαμε το χώρο πέριξ.Επισης κόψαμε και τα χόρτα μέχρι την εκκλησία της Παναγίας στο Παλιό Καστράκι. Σε αυτό το σημείο τόσο εγώ ως πρόεδρος του χωριού, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ( Σωτήρης Παπαχρήστος) και ο Αντιδήμαρχος
( Vasilis Tsikaris) μας συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία μας να δράσουμε εντελώς εθελοντικά ώστε να αναδείξουμε σημεία ιστορικά του χωριού μας αλλά και για την κοπή των χόρτων.
Να σημειωθεί ότι το νερό στη βρύση ( άγνωστο ακόμη κατά πόσο είναι πόσιμο) μπήκε με τη βοήθεια κάποιας άλλης ομάδας εθελοντών τους οποίους κ ευχαριστω.
Και πάλι ευχαριστω τους εθελοντές για την προσφορά τους για το καλό του Καστρακίου και ευελπιστώ σε ανάλογες κινήσεις και από άλλους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr