Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη με τον Λοιμωξιολόγο Δρ. Δρόσο Καραγεωργόπουλο

0 1.119

Το απόγευμα της Μ. Τρίτης 14 Απριλίου στις 4:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη με τον γνωστό Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο Δρ. Δρόσο Καραγεωργόπουλο, σχετικά με το φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας, τόσο στην Ελληνική Επικράτεια όσο και παγκοσμίως, την εξάπλωση του Covid-19.

Ο κύριος Καραγεωργόπουλος εξήγησε με σαφή και κατανοητό τρόπο τα χαρακτηριστικά του Κορωνοϊού, πως επηρεάζει τον οργανισμό που νοσεί, καθώς και τον βαθμό μεταδοτικότητάς, γεγονός που αυξάνει την επικινδυνότητα του. Δήλωσε ότι η εκρίζωση του ιού δεν είναι εύκολη υπόθεση, τόνισε την ανάγκη να δοθεί έμφαση στη προστασία των ευπαθών ομάδων και αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα των προληπτικών μέτρων στην εξάπλωση του ιού.

Ο κύριος Καραγεωργόπουλος απάντησε με προθυμία και ειλικρίνεια στις πολυάριθμες ερωτήσεις των συμμετεχόντων και έκλεισε λέγοντας: «Δεν πρέπει να είμαστε ούτε υπερβολικά αισιόδοξοι, ούτε υπερβολικά απαισιόδοξοι».

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Καραγεωργόπουλο που ανταποκρίθηκε θετικά στη πρόσκλησή μας και αφιέρωσε αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο του.

Του ευχόμαστε να είναι καλά και καλή συνέχεια στο έργο του.

 

Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο YouTube ολόκληρη την τηλεδιάσκεψη:

https://youtu.be/uGUj5NeX3NU

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr