Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη με τον συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη

0 1.035

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Απριλίου, σε ζεστό και πραγματικά θετικό διαδικτυακό κλίμα, η τηλεδιάσκεψη με τον συγγραφέα κ. Στέφανο Ξενάκη.

Ο συγγραφέας του best seller «Το Δώρο», μίλησε με πάθος για όλα εκείνα τα μικρά και απλά που μας κάνουν ευτυχισμένους. Ο κ. Ξενάκης έχει αφοσιωθεί στην αυτοβελτίωση και στην προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί καθημερινά με ομιλίες και διαλέξεις. Αναφέρθηκε σε προσωπικές εμπειρίες που τον έκαναν να αλλάξει οπτική και κοσμοθεωρία και προέτρεψε το κοινό να εξελίσσεται συνεχώς και φυσικά να εστιάζει στο καλό και όχι στο κακό.

Είναι ουσιώδες για την ψυχική και σωματική μας υγεία, να δουλεύουμε με τον εαυτό μας, να τον αποδεχόμαστε, να τον σεβόμαστε και να τον αγαπάμε. Η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να τη ζούμε και όχι απλά να επιβιώνουμε. Ο συγγραφέας τόνισε πόσο σημαντικό είναι να ζούμε το τώρα και να μην αναβάλλουμε τίποτα για το μέλλον.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν άτομα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, καθώς και η Πρόεδρος και δωρήτρια της Βιβλιοθήκης, κα. Κατερίνα Δημουλά και ο Αντιπρόεδρος της KDK, κ. Απόστολος Ηλιόπουλος, οι οποίοι ζουν στην Αμερική.

Ευχαριστούμε τον κ. Ξενάκη που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και περιμένουμε με ανυπομονησία για την εκ του σύνεγγυς επαφή, αφού ο συγγραφέας υποσχέθηκε να επισκεφθεί τη Βιβλιοθήκη σύντομα.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr