Χωρίς εξαγγελίες η έλευση Καραμανλή στο νομό

Επίσκεψη – εξπρές πραγματοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, στο νομό Τρικάλων, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία.

0 350

Επίσκεψη – εξπρές πραγματοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, στο νομό Τρικάλων, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία. Επίσκεψη – εξπρές πραγματοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, στο νομό Τρικάλων, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία.

Παρότι το επίσημο πρόγραμμα της έλευσης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προέβλεπε επίσκεψη στο Σπήλαιο της Θεόπετρας, άλλαξε αιφνιδιαστικά το βράδυ της Παρασκευής και αντί για το δήμο Βασιλικής, ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε για λίγα λεπτά της ώρας το νέο βρεφονηπιακό σταθμό του δήμου Τρικκαίων στην Μπάρα καθώς και στο παρακείμενο 10ο Δημοτικό Σχολείο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Προηγουμένως ο κ. Καραμανλής έκανε μια στάση στον κόμβο της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος των Ταξιαρχών, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Φ. Γκούπα. Όπως είπε ο κ. Γκούπας, απαντώντας σε ερώτηση του πρωθυπουργού, ο δρόμος θα ολοκληρωθεί σε ενάμισι χρόνο.

Στη συνέχεια ο κ. Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτ. Χατζηγάκη και τους υφυπουργός Οικονομίας και Παιδείας, Ν. Λέγκα και Σπ. Ταλιαδούρο αντίστοιχα, καθώς και τον γραμματέα της Κ.Ε. της Ν.Δ., Λευτ. Ζαγορίτη, επισκέφθηκε το δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό όπου τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος, Μιχ. Ταμήλος. Μετά από μια σύντομη ξενάγηση στις αίθουσες του σταθμού, ο κ. Καραμανλής συνομίλησε και έπαιξε για λίγο με τα παιδάκια.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο νομάρχης, Ηλ. Βλαχογιάννης, όταν ο πρώτος έφθασε στην είσοδο του 10ου Δημοτικού Σχολείου όπου επίσης ξεναγήθηκε στους χώρους του διδακτηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός δεν προέβη σε καμία δήλωση στα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης παραμονής του στην πόλη μας.

Τέλος, η περιοδεία του που ξεκίνησε από την περιοχή των Τεμπών όπου επιθεώρησε τα έργα της ΠΑΘΕ, ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο εργοτάξιο του Ε-65 στην Ανάβρα, στην περιοχή του Σμοκόβου και στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας, ενώ το βράδυ μίλησε σε συγκέντρωση στη Λάρισα.

πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr