Το ‘σκασε και πάλι ο πύθωνας

Ακούγεται απίστευτο, είναι όμως αληθινό. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο αφρικανικός πύθωνας τόσκασε και περιφέρεται στην περιοχή της οδού Καρδίτσης προς τις Καρυές.

0 268

Ακούγεται απίστευτο, είναι όμως αληθινό. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο αφρικανικός πύθωνας τόσκασε και περιφέρεται στην περιοχή της οδού Καρδίτσης προς τις Καρυές. Ακούγεται απίστευτο, είναι όμως αληθινό. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο αφρικανικός πύθωνας τόσκασε και περιφέρεται στην περιοχή της οδού Καρδίτσης προς τις Καρυές.

Ο πύθωνας μήκους 4,5 μέτρων που εκτρέφει ένας Τρικαλινός, απέδρασε από το κλουβί του, αφού προηγουμένως, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, κάποιοι μπήκαν σε αποθήκη που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του και ξεβίδωσαν με δράπανο τις βίδες στην πρόσοψη του κλουβιού.
Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του μάλλον κάποιοι, χθες το βράδυ και ενώ απουσίαζε, επιχείρησαν να τον κλέψουν αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς ο ίδιος βρήκε το “πουκάμισο” του φιδιού, όπως λέγεται το δέρμα, σε παρακείμενο χωράφι προς το μέρος που γίνεται το πανηγύρι.Από το πρωί σήμερα ο πύθωνας αναζητείται, ενώ ενημερώθηκαν να έχουν το νου τους και οι παζαριώτες.
Πολύ άτακτος ο φίδαρος…
πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr