Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

Την ικανοποίησή του για την πορεία που έχει η  στους δύο μήνες λειτουργίας της στη Λάρισα και για την επίτευξη του πρώτου επιχειρηματικού στόχου της αναγνωρισιμότητας μίλησε χθες ο πρόεδρός της κ. Αναστάσιος Λάππας στο περιθώριο της ενημερωτικής εκδήλωσης που συνδιοργάνωσε η Τράπεζα με το Επιμελητήριο Λάρισας χθες στο ξενοδοχείο Imperial.

0 758

Την ικανοποίησή του για την πορεία που έχει η  στους δύο μήνες λειτουργίας της στη Λάρισα και για την επίτευξη του πρώτου επιχειρηματικού στόχου της αναγνωρισιμότητας μίλησε χθες ο πρόεδρός της κ. Αναστάσιος Λάππας στο περιθώριο της ενημερωτικής εκδήλωσης που συνδιοργάνωσε η Τράπεζα με το Επιμελητήριο Λάρισας χθες στο ξενοδοχείο Imperial. Την ικανοποίησή του για την πορεία που έχει η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας στους δύο μήνες λειτουργίας της στη Λάρισα και για την επίτευξη του πρώτου επιχειρηματικού στόχου της αναγνωρισιμότητας μίλησε χθες ο πρόεδρός της κ. Αναστάσιος Λάππας στο περιθώριο της ενημερωτικής εκδήλωσης που συνδιοργάνωσε η Τράπεζα με το Επιμελητήριο Λάρισας χθες (φωτό) στο ξενοδοχείο Imperial.
«Η μεγάλη συμμετοχή των επιχειρηματιών το καταδεικνύει» σημείωσε ο κ. Λάππας και επεσήμανε ότι θα ακολουθήσουν τους επόμενους τρεις μήνες και άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις με μεγάλες κοινωνικές ομάδες, συνεταιριστικές οργανώσεις, αγρότες, επαγγελματίες του τομέα της υγείας κ.α.
Αυτό που τονίστηκε από όλους τους ομιλητές είναι ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας έχει στο κέντρο της δράσης της το μικρομεσαίο επιχειρηματία. Την υποστήριξή του στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας εξέφρασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτριος Γκουντόπουλος, στο βαθμό, όπως είπε, που απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο. Ο κ. Γκουντόπουλος κάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης να συνεργαστεί και να επενδύσει στην Τράπεζα αφού παρουσιάζει κερδοφορία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr