Συνελήφθη έμπορος κοκαΐνης από τη Λαμία

Στη σύλληψη του μεγαλέμπορου κοκαΐνης που προμήθευε με το σκληρό ναρκωτικό πολλούς νομούς της Βόρειας Ελλάδας, μεταξύ αυτών και τα Τρίκαλα, προχώρησε προχθές η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

0 346

Στη σύλληψη του μεγαλέμπορου κοκαΐνης που προμήθευε με το σκληρό ναρκωτικό πολλούς νομούς της Βόρειας Ελλάδας, μεταξύ αυτών και τα Τρίκαλα, προχώρησε προχθές η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων. Στη σύλληψη του μεγαλέμπορου κοκαΐνης που προμήθευε με το σκληρό ναρκωτικό πολλούς νομούς της Βόρειας Ελλάδας, μεταξύ αυτών και τα Τρίκαλα, προχώρησε προχθές η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.
Από το Τμήμα Ασφάλειας συνελήφθη ο 35χρονος Λαμιώτης έμπορος και οδηγήθηκε στην Κλειστή Φυλακή Τρικάλων.
Να θυμίσουμε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Τρικάλων, αναφορικά με την υπόθεση πώλησης ναρκωτικών ουσιών(17,5 γραμμαρίων κοκαΐνης) σε Καλαμπακιώτισσα δασκάλα χορού, στις 11 Ιανουαρίου.
Να τονίσουμε ότι μαζί με την γυναίκα από την Καλαμπάκα είχε συλληφθεί και ένας άλλος κάτοικος της περιοχής, τους οποίους ο έμπορος προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες.
Η Αστυνομική Διεύθυνση γνώριζε την ταυτότητα του και είχε στείλει προ ημερών όλα τα στοιχεία στον ανακριτή Τρικάλων, έτσι ώστε να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, κάτι που συνέβη τελικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr