Συμμετοχή της Χορωδίας Καλαμπάκας στο Φεστιβάλ της Άμφισσας

Στην Άμφισσα μεταβαίνει το Σάββατο 12/04/08 η μικτή Δημοτική Χορωδία της πόλης μας, συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ χορωδιακού τραγουδιού που διοργανώνεται κάθε χρόνο στον εορτασμό της πόλης για την απελευθέρωση του Ιστορικού Κάστρου από τους Τούρκους την 10η Απριλίου 1821.

0 229

Στην Άμφισσα μεταβαίνει το Σάββατο 12/04/08 η μικτή Δημοτική Χορωδία της πόλης μας, συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ χορωδιακού τραγουδιού που διοργανώνεται κάθε χρόνο στον εορτασμό της πόλης για την απελευθέρωση του Ιστορικού Κάστρου από τους Τούρκους την 10η Απριλίου 1821. Στην Άμφισσα μεταβαίνει το Σάββατο 12/04/08 η μικτή Δημοτική Χορωδία της πόλης μας, συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ χορωδιακού τραγουδιού που διοργανώνεται κάθε χρόνο στον εορτασμό της πόλης για την απελευθέρωση του Ιστορικού Κάστρου από τους Τούρκους την 10η Απριλίου 1821.
Η χορωδία θα παρουσιάσει ένα 20’λεπτο μουσικό πρόγραμμα από το ανανεωμένο ρεπερτόριο της που περιλαμβάνει τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών με τη συνοδεία ορχήστρας από καθηγητές και συνεργάτες της Δημοτικής μουσικής Σχολής.
Και αυτή τη φορά η Δημοτική μας χορωδία θα σταθεί αντάξια των δυνατοτήτων της προβάλλοντας τον πολιτισμό της περιοχής της και σε άλλες πόλεις της χώρας μας.
Την ευθύνη και τη διεύθυνση έχει ο καταξιωμένος στον χορωδιακό τραγούδι ο κ. Αλέξανδρος Σανδίκης.
Στόχος του Πολιτιστικού Οργανισμού είναι η καθιέρωση στην πόλη μας ενός Χορωδιακού Φεστιβάλ σε μόνιμη βάση στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας και της συνεργασίας με διάφορα χορωδιακά σύνολα από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr