Στο ΑΕΡΙΝΟ την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου οι TWO

Αρχίζουν σιγά σιγά με τον ερχομό του Φθινοπώρου οι μεγάλες μουσικές βραδιές στο Music cafe/ Bar ΑΕΡΙΝΟ με την εμφάνιση των "TWO", την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου

0 235

Αρχίζουν σιγά σιγά με τον ερχομό του Φθινοπώρου οι μεγάλες μουσικές βραδιές στο Music cafe/ Bar ΑΕΡΙΝΟ με την εμφάνιση των "TWO", την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου Αρχίζουν σιγά σιγά με τον ερχομό του Φθινοπώρου οι μεγάλες μουσικές βραδιές στο Music cafe/ Bar ΑΕΡΙΝΟ με την εμφάνιση των "TWO", την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τους Νίκο Ντουνούση και Βασίλη Παπαδόπουλο και το πρόγραμμα που παρουσιάζουν μαζί είναι καθαρά ακουστικό, αποτελούμενο από παραδοσιακά και σύγχρονα blues, κλασικά ροκ κομμάτια και μπαλάντες. Ο Νίκος Ντουνούσης πρωτοασχολήθηκε με τη μουσική στα τέλη της δεκαετίας του 70. Με φίλους απο το σχολείο ιδρύει το συγκρότημα « GHETTO » που κινείται στο χώρο της καθαρά ανεξάρτητης rock n roll σκηνής.
Το 1983-84 συνεργά¬ζεται με τους BLUES GANG και το 1985 γίνεται βασικό τους μέλος. Το 1986 η μπάντα ηχογραφεί το δεύτερο άλμπουμ της “On a second thought” και μετονομάζεται σε Blues Wire. Οι Blues Wire θα στηρίξουν για πολλά χρόνια τους δύο βασικούς χώρους ζωντανής μουσικής της Θεσσαλονίκης: το Παραρλάμα ‘86-’90 και το Μύλο ‘91-‘96.
Συνεχίζουν την πορεία τους με μία μεγαλη δισκογραφία, συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή σε Blues Φεστιβάλ της Ευρώπης, εως το 1995, όταν ο Νίκος αποχωρεί, για να συ¬στήσει το προσωπικό τρίο NICK and the BACKBONE.

Την πε¬ρίοδο 1997-98 πραγματοποιεί δύο επιτυχημένες περιοδείες σε συνεργασία με τον Nick Gravenitis και συνεργάζεται με άλλους καλλιτέχνες του BLUES, όπωs o Louisiana Red, ο Johhny Nicolas η Nelly Travis και ο Phill Guy. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 1999 με τιτλο :Cracking Under Pressure από την Ano Kato Records.
Ο Βασίλης Παπαδόπουλος τραγουδάει πολλά χρόνια έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του σε γνωστά ροκ συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης με αγγλικό στίχο. Υπήρξε ο ιθύνων νούς πίσω από τη διασκευή του «Τείχους» των Pink Floyd στα ελληνικά. Η «Στοιχειωμένη Συντροφιά» είναι το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του. Η μουσική του κινείται στο χώρο της μπαλάντας και του ροκ.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν μαζί είναι καθαρά ακουστικό, αποτελούμενο από πα¬ραδοσιακά και σύγχρονα blues, κλασικά ροκ κομ¬μάτια και μπαλάντες. Πρόκειται για ένα all time classic σετ από τραγούδια που αγαπήθηκαν από ακροατήρια όλων τών γούστων καί ειδών ,διασκευασμένα με μοναδικά προσωπικό τρόπο, κομμένα και ραμμένα θα έλεγε κανείς στό ταλέντο δυο μουσικών πού έχουν γράψει την δική τους ιστορία στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr