Στις Βρυξέλλες ο Σωτήρης Χατζηγάκης

Για τις Βρυξέλλες αναχώρησε χθες ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης. Ο Τρικαλινός πολιτικός θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Συμβούλιο Κορυφής των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αναμένεται να τοποθετηθεί σε σειρά κρίσιμων ζητημάτων που θα συζητηθούν.

0 280

Για τις Βρυξέλλες αναχώρησε χθες ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης. Ο Τρικαλινός πολιτικός θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Συμβούλιο Κορυφής των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αναμένεται να τοποθετηθεί σε σειρά κρίσιμων ζητημάτων που θα συζητηθούν. Για τις Βρυξέλλες αναχώρησε χθες ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης. Ο Τρικαλινός πολιτικός θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Συμβούλιο Κορυφής των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αναμένεται να τοποθετηθεί σε σειρά κρίσιμων ζητημάτων που θα συζητηθούν.
Ειδικότερα θα γίνει συζήτηση για την «Προστασία του Περιβάλλοντος» και για το πώς θα πρέπει να προσαρμοστεί το Ποινικό Δίκαιο των χωρών μελών της Ε.Ε. στις νέες αυτές συνθήκες που δημιουργούνται παγκοσμίως, λόγω των κλιματικών αλλαγών.
Θα γίνει ακόμη συζήτηση για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και μέτρα που πρέπει να ληφθούν προς αυτή τη κατεύθυνση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr