Σούλα Μερεντίτη – Ερώτηση για τα blogs

Την ασυδοσία που υπάρχει στο χώρο του διαδικτύου με τη χρήση των ιστολογιών (blogs) και την αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση των ποινικών αδικημάτων που διαπράττονται από τους χρήστες του συγκεκριμένου χώρου, ζητά με ερώτησή της προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Μεταφορών και Επικοινωνιών και Δικαιοσύνης, η βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Σούλα Μερεντίτη.

0 304

Την ασυδοσία που υπάρχει στο χώρο του διαδικτύου με τη χρήση των ιστολογιών (blogs) και την αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση των ποινικών αδικημάτων που διαπράττονται από τους χρήστες του συγκεκριμένου χώρου, ζητά με ερώτησή της προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Μεταφορών και Επικοινωνιών και Δικαιοσύνης, η βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Σούλα Μερεντίτη. Την ασυδοσία που υπάρχει στο χώρο του διαδικτύου με τη χρήση των ιστολογιών (blogs) και την αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση των ποινικών αδικημάτων που διαπράττονται από τους χρήστες του συγκεκριμένου χώρου, ζητά με ερώτησή της προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Μεταφορών και Επικοινωνιών και Δικαιοσύνης, η βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Σούλα Μερεντίτη.
Η Τρικαλινή Βουλευτής, τονίζει την ανάγκη ύπαρξης θεσμικού πλαισίου για την προστασία των πολιτών από τέτοιες εγκληματικές πράξεις και την υποβολή ποινικών κυρώσεων στους παρανομούντες χρήστες.
Ειδικότερα ερωτά τους υπουργούς:
Τι μέτρα προτίθενται να λάβουν, ώστε να περιοριστεί η ασυδοσία που υπάρχει στους διάφορους ιστότοπους και να υφίστανται οι παρανομούντες χρήστες τις ανάλογες ποινικές κυρώσεις που προβλέπονται για τα συγκεκριμένα αδικήματα;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr