Στενάζει η τοπική αγορά λόγω της απεργίας

Αυξάνουν μέρα με τη μέρα τα προβλήματα στον εφοδιασμό της αγοράς λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας διαρκείας των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης και των βυτιοφόρων. Ήδη διανύουμε την πέμπτη μέρα της κινητοποίησης και δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ.

0 272

Αυξάνουν μέρα με τη μέρα τα προβλήματα στον εφοδιασμό της αγοράς λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας διαρκείας των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης και των βυτιοφόρων. Ήδη διανύουμε την πέμπτη μέρα της κινητοποίησης και δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ. Αυξάνουν μέρα με τη μέρα τα προβλήματα στον εφοδιασμό της αγοράς λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας διαρκείας των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης και των βυτιοφόρων.
Ήδη διανύουμε την πέμπτη μέρα της κινητοποίησης και δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ.Ήδη σε 15 περίπου πρατήρια υγρών καυσίμων του νομού μας άρχισαν από χθες να εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα ελλείψεων σε διάφορους τύπους βενζίνης και πετρελαίου.
Οι παραλαβές ουσιαστικά σταμάτησαν από την περασμένη Παρασκευή, όπως αναφέρει στην «Ε» ο πρόεδρος των τρικαλινών βενζινοπωλών κ. Τ. Γκούμας και ήδη από χθες οι πρώτες ελλείψεις έκαναν την εμφάνισή τους και σήμερα θα είναι ακόμα πιο έντονες.
Συμπλήρωσε μάλιστα πως αρκετοί οδηγοί φουλάρουν τα οχήματά τους και ορισμένοι εξ’ αυτών προμηθεύονται καύσιμα με μπιτόνια, καθώς η απεργία συνεχίζεται. Καταλήγει λέγοντας ότι αν συνεχιστεί η κινητοποίηση τα πρατήρια της πόλης θα αδειάσουν πρώτα, λόγω αυξημένης κίνησης και στη συνέχεια αυτά της περιφέρειας.
Εν τω μεταξύ χθες κομβόι 30 περίπου φορτηγών του νομού μας κορνάροντας πέρασε μέσα από το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια αντιπροσωπεία του τοπικού Σωματείου επισκέφθηκε το νομάρχη στο γραφείο του όπου και του επέδωσε σχετικό ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
Οι αυτοκινητιστές, μεταξύ άλλων, ζητούν τροποποίηση της απόφασης για το απαγορευτικό της Παρασκευής, ίδια σύνταξη με τους συναδέλφους τους του ΤΕΒΕ και του ΤΑΕ, αύξηση του κομίστρου και κατοχύρωση πληρωμής των διοδίων από τους πελάτες, ουσιαστικό έλεγχο των φορτηγών Ι.Χ. και των αλλοδαπών φορτηγών και ελεύθερη διέλευση των βυτιοφόρων υγρών καυσίμων στα τούνελ όλης της χώρας και της Αττικής Οδού.
Οι φορτηγατζήδες ζήτησαν την παρέμβαση του νομάρχη για τη δίκαιη και άμεση λύση των προβλημάτων τους τονίζοντας ότι η υπομονή τους έχει πλέον εξαντληθεί.
Ο νομάρχης κ. Ηλ. Βλαχογιάννης από την πλευρά του τόνισε πως τα αιτήματά τους είναι δίκαια και θα προσπαθήσει να πιέσει προς την κεντρική διοίκηση για την ικανοποίησή τους.
Τ.Π.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr