Σταθερό προβάδισμα της ΝΔ

Σταθερή στις 6,5 μονάδες -όπως και το Μάρτιο- παραμένει η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue για τον Σκαϊ και την "Καθημερινή". Στην πρόθεση ψήφου το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 37% έναντι 30,5% του ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί τη δύναμή του με ποσοστό 18%, έναντι 7% του ΚΚΕ και 4,5% του ΛΑΟΣ.

0 279

Σταθερή στις 6,5 μονάδες -όπως και το Μάρτιο- παραμένει η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue για τον Σκαϊ και την "Καθημερινή". Στην πρόθεση ψήφου το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 37% έναντι 30,5% του ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί τη δύναμή του με ποσοστό 18%, έναντι 7% του ΚΚΕ και 4,5% του ΛΑΟΣ. Σταθερή στις 6,5 μονάδες -όπως και το Μάρτιο- παραμένει η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue για τον Σκαϊ και την "Καθημερινή".
Στην πρόθεση ψήφου το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 37% έναντι 30,5% του ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί τη δύναμή του με ποσοστό 18%, έναντι 7% του ΚΚΕ και 4,5% του ΛΑΟΣ .

Στο ερώτημα ποιο κόμμα κάνει καλύτερη αντιπολίτευση, πρώτος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλληλότερος Πρωθυπουργός, εξάλλου, θεωρείται σύμφωνα με το 39% ο Κώστας Καραμανλής, έναντι της προτίμησης του 16% που συγκεντρώνει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σε ερώτηση, αν πιστεύετε ότι η Ελλάδα από τη μέχρι σήμερα συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ έχει ωφεληθεί, το 47% απαντά "μάλλον έχει ωφεληθεί" έναντι 37% που υποστηρίζει το αντίθετο.
Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ καταδεικνύει και μια δεύτερη τηλεφωνική πανελλαδική δημοσκόπησης της MRB που διεξήχθη αμέσως μετά τη σύνοδο του Βουκουρεστίου, για λογαριασμό του Alpha. Η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου λαμβάνει 30,6% από 28,7% που είχε σε αντίστοιχη μέτρηση της ίδιας εταιρείας τον προηγούμενο μήνα. Το ΠΑΣΟΚ 27,1% από 24,1% που είχε. Το ΚΚΕ 6,9% από 7,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16% από 17,5%, ο ΛΑΟΣ 4,2% από 4,4%, οι Οικολόγοι 1% από 1,4%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται σε 12,1%.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr