Εκλογές στους οικοδόμους της Καλαμπάκας

Για την προσεχή Παρασκευή 11 Απριλίου μετατέθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση Εργατοτεχνικών Οικοδομικών Εργασιών Καλαμπάκας. Η μετάθεση των εκλογικών διαδικασιών θεωρήθηκε επιβεβλημένη από τους παριστάμενους λόγω της μικρής προσέλευσης των εγγεγραμμένων μελών του σωματείου.

0 357

Για την προσεχή Παρασκευή 11 Απριλίου μετατέθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση Εργατοτεχνικών Οικοδομικών Εργασιών Καλαμπάκας. Η μετάθεση των εκλογικών διαδικασιών θεωρήθηκε επιβεβλημένη από τους παριστάμενους λόγω της μικρής προσέλευσης των εγγεγραμμένων μελών του σωματείου. Για την προσεχή Παρασκευή 11 Απριλίου μετατέθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση Εργατοτεχνικών Οικοδομικών Εργασιών Καλαμπάκας.
Η μετάθεση των εκλογικών διαδικασιών θεωρήθηκε επιβεβλημένη από τους παριστάμενους λόγω της μικρής προσέλευσης των εγγεγραμμένων μελών του σωματείου. Να πούμε ότι η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 3.30 μ.μ. την προσεχή Παρασκευή στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας.
Στην διαδικασία δικαίωμα να λάβουν μέρος έχουν άπαντα τα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου με την προϋπόθεση να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι. Να πούμε ότι οι παρευρισκόμενοι εξέλεξαν εφορευτική επιτροπή η οποία θα αναλάβει την ευθύνη διεξαγωγής των εκλογικών διαδικασιών.
Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής είναι οι Λαιμοδέτης Δημήτριος, Τούλας Αντώνιος και Τρίμης Χρήστος. Πάντως κατά την προχθεσινή συνάντηση στο εργατικό κέντρο Καλαμπάκας παρά την μικρή προσέλευση υπήρξαν και νέες εγγραφές μελών κάτι που ανεβάζει την δύναμή της αλλά και την δυναμική της ένωσης.
Ωστόσο, εκείνο που επεσήμανε και ο νυν πρόεδρος κ. Νίκος Γιάννης είναι η ανάγκη συμμετοχής και οργάνωσης όλων των εργατοτεχνικών οικοδομικών εργασιών της περιοχής ώστε να αντιμετωπιστούν οι πολιτικές που πάνε να εφαρμοστούν από την κυβέρνηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr