Σταθερά πάνω από 1 ευρώ η βενζίνη

Σταθερά πάνω από το 1 ευρώ το λίτρο πωλείται εδώ και μια εβδομάδα η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στο νομό μας. Σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία που συγκέντρωσε η Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων η ελάχιστη τιμή καταγράφηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην εθνική οδό Τρικάλων – Πύλης (1,010 ευρώ το λίτρο) και η μέγιστη σε βενζινάδικο της Μεγάρχης (1,170 ευρώ το λίτρο).

0 350

Σταθερά πάνω από το 1 ευρώ το λίτρο πωλείται εδώ και μια εβδομάδα η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στο νομό μας. Σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία που συγκέντρωσε η Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων η ελάχιστη τιμή καταγράφηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην εθνική οδό Τρικάλων – Πύλης (1,010 ευρώ το λίτρο) και η μέγιστη σε βενζινάδικο της Μεγάρχης (1,170 ευρώ το λίτρο). Σταθερά πάνω από το 1 ευρώ το λίτρο πωλείται εδώ και μια εβδομάδα η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στο νομό μας.
Σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία που συγκέντρωσε η Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων η ελάχιστη τιμή καταγράφηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην εθνική οδό Τρικάλων – Πύλης (1,010 ευρώ το λίτρο) και η μέγιστη σε βενζινάδικο της Μεγάρχης (1,170 ευρώ το λίτρο).
Επίσης πάνω από τα 0,70 ευρώ το λίτρο πωλείται και το πετρέλαιο θέρμανσης ανεβάζοντας κατά πολύ τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Τα μηνύματα πάντως, για την ώρα, εξακολουθούν να μην είναι ευοίωνα…
Τ.Π.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr