Σοκ και φρίκη στη Σαντορίνη

Σε σενάριο ταινίας τρόμου παραπέμπει το φρικτό έγκλημα που έγινε την Κυριακή, στη Σαντορίνη από έναν άνδρα 31χρονών, ο οποίος αφού αποκεφάλισε την 25χρονη συντροφό του, περιέφερε το κεφάλι της στους δρόμους του χωριού Βουρβούλος.

0 347

Σε σενάριο ταινίας τρόμου παραπέμπει το φρικτό έγκλημα που έγινε την Κυριακή, στη Σαντορίνη από έναν άνδρα 31χρονών, ο οποίος αφού αποκεφάλισε την 25χρονη συντροφό του, περιέφερε το κεφάλι της στους δρόμους του χωριού Βουρβούλος.

Σε σενάριο ταινίας τρόμου παραπέμπει το φρικτό έγκλημα που έγινε την Κυριακή, στη Σαντορίνη από έναν άνδρα 31χρονών, ο οποίος αφού αποκεφάλισε την 25χρονη συντροφό του, περιέφερε το κεφάλι της στους δρόμους του χωριού Βουρβούλος. Επί τόπου έφτασαν δυο αστυνομικοί και τρεις δόκιμοι, οι οποίοι δεν οπλοφορούσαν και τον κάλεσαν να παραδοθεί. Ο δράστης αντιστάθηκε και τραυμάτισε τον αστυνομικό με το μαχαίρι. Αν και τραυματισμένος, ο αστυνομικός τον πυροβολήσε, ο δράστης όμως κατάφερε να πάρει το περιπολικό και προσπάθησε να διαφύγει. Στην καταδίωξη που ακολούθησε από αυτοκίνητα της Αστυνομίας, το περιπολικό με οδηγό το δράστη έπεσε σε μοτοποδήλατο που επέβαιναν δυο γυναίκες γιατροί, τις οποίες και τραυμάτισε σοβαρά. Τελικά οι αστυνομικοί, αφού εμβόλισαν το κλεμένο περιπολικό κατόρθωσαν να τον συλλάβουν. Εκτός κινδύνου οι δυο γυναίκες, οι οποίες χειρουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε επεμβάσεις για την αντιμετώπιση καταγμάτων στα χέρια και τα πόδια. Οι γυναίκες νοσηλεύονται στο Γ. Γεννηματάς. Μια τρίτη κοπέλα που φέρει ελαφρύ τραύμα στο πόδι από εξοστρακισμό σφαίρας την ώρα της καταδίωξης νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Τις τραυματίες επισκέφτηκε σήμερα ο Υπουργός Υγείας, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι "η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα τους". Διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική του Γενικού Κρατικού Αθηνών, νοσηλεύεται ο δράστης του φρικτού εγκλήματος.

"Η πολιτεία θα είναι δίπλα τους"

 

Κατά την έξοδό του, από το Γενικό Κρατικό Αθηνών ο Υπουργός Υγείας δήλωσε "επισκέφθηκα τις δύο γιατρίνες μας, τα ξεχωριστά αυτά νέα παιδιά, που αριστεύουν στο χώρο της υγείας, πρώτες στο πεδίο του εθελοντισμού αλλά κακότυχες, γιατί έπεσαν μέσα σε ένα περιστατικό τραγικό και δραματικό. Είναι δόξα τω Θεώ καλά. Η εγχείρηση πήγε καλά αλλά θα περάσουν ένα δύσκολο στάδιο. Όπως όμως με διαβεβαίωσαν οι θεράποντες ιατροί και ο χειρουργός, σύντομα θα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή της επιστημονικής τους δράσης και κοντά στις οικογένειές τους. Τους διαβεβαίωσα, ότι η πολιτεία θα είναι δίπλα τους για κάθε τι, που έχει να κάνει με την αποκατάσταση της υγείας τους και όχι μόνον. Γιατί, όπως είπα πρωτύτερα, πρόκειται για δύο νέα κορίτσια, άριστες φοιτήτριες στην ιατρική και εξαίρετες στο επιστημονικό πεδίο, που το χρονικό αυτό διάστημα που υπηρέτησαν ως αγροτικοί ιατροί, πραγματικά άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με την ευσυνειδησία τους, την επιστημοσύνη τους, την ανθρωπιά τους. Η πολιτεία θα είναι δίπλα τους".
Με εντολή του Υπουργού Υγείας, ήδη αντικαταστάθηκαν οι δύο ιατροί με τρεις συναδέλφους τους από το Νοσοκομείο της Σύρου, ενώ προκηρύχθηκαν οι προβλεπόμενες θέσεις για το Κέντρο Υγείας της Σαντορίνης, οι οποίες θα πληρωθούν μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr