Πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Από τον Δήμο Καλαμπάκας μας εστάλη το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

0 280

Από τον Δήμο Καλαμπάκας μας εστάλη το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

26 Οκτωβρίου 2009 – Ημέρα  Δευτέρα

-Γενικός Σημαιοστολισμός από τις 8 το πρωί των Δημοσίων ,Δημοτικών ,Ιδιωτικών Καταστημάτων & των Καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, Τραπεζών και κατοικιών μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.

27 Οκτωβρίου 2009 – Ημέρα Τρίτη

-Φωταγώγηση των Δημοσίων ,Δημοτικών και Ιδιωτικών Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

-Ομιλίες από ομιλητές σε συγκεντρώσεις σε σχολεία Α/βάθμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης για την σημασία της μεγάλης Εθνικής Επετείου.

-Ώρα 10:00 π.μ. Κατάθεση στεφανιών των μαθητών και μαθητριών όλων των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (Λυκείων, Γυμνασίων, Δημοτικών σχολείων), στο Ηρώο της πόλης, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, τη συγκεκριμένη ώρα παρουσία του Δημάρχου Καλαμπάκας.

28 Οκτωβρίου 2009- Ημέρα Τετάρτη

  • Ώρα 08.00 – Έπαρση της Σημαίας στην πλατεία Δημαρχείου.
  • Ώρα 10.30 – Επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνα, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ

Προσέλευση επισήμων στη Δοξολογία μέχρι 10.15 ΄.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας μέσα στον Ιερό Ναό θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας με ομιλητή τον  Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Ευθύμιο Τάκο

Οι μαθητές των σχολείων να προσέρχονται στο χώρο του ναού για να παρακολουθήσουντη Δοξολογία.

  •  Ώρα 11.00 – Επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ  και κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων.

Μετά την κατάθεση Στεφάνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των υπέρ πατρίδος Πεσόντων και ανάκρουση του εθνικού ύμνου από χορωδία μαθητών .

  • Ώρα 12.00 – Παρέλαση  των μαθητών και μαθητριών όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης , των Προσκόπων και Οδηγών ,της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Αστυνομικού Τμήματος στο χώρο της πλατείας Δημαρχείου.

Μετά το τέλος της Παρέλασης θα ακολουθήσει δεξίωση των τοπικών αρχών και των κατοίκων του Δήμου στο Δημαρχείο Καλαμπάκας .

Δοξολογία και παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου με ευθύνη των Προέδρων των Τοπικών συμβουλίων .

Ομιλητές στα Δημοτικά Διαμερίσματα ορίζονται οι  Διευθυντές των σχολείων.

Όσοι σύλλογοι και σωματεία επιθυμούν να καταθέσουν Στεφάνι καλούνται να το δηλώσουν μέχρι 14.30 της 26ης Οκτωβρίου 2009 (τηλέφωνο 2432024444)στον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου κ. Τάκο Γεώργιο ,ο οποίος ορίζεται και υπεύθυνος των εκδηλώσεων.                                                                                                                                                 

                                                                                        Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας

                                                                                                          Μπουτίνας  Βύρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr