Παραίτηση του Προέδρου του Κεραυνού Βασιλικής

Ανακοίνωση του παραιτηθέντα προέδρου του Κεραυνού Βασιλικής κ. Θ. Αλεξιάδη. "Θα ήθελα ξεκινώντας αυτή την ανακοίνωση να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους συνεργάτες και τους φιλάθλους που στήριξαν εμένα και τον Κεραυνό Βασιλικής την τελευταία 5ετία.

0 195

Ανακοίνωση του παραιτηθέντα προέδρου του Κεραυνού Βασιλικής κ. Θ. Αλεξιάδη. "Θα ήθελα ξεκινώντας αυτή την ανακοίνωση να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους συνεργάτες και τους φιλάθλους που στήριξαν εμένα και τον Κεραυνό Βασιλικής την τελευταία 5ετία.

Ανακοίνωση του παραιτηθέντα προέδρου του Κεραυνού Βασιλικής κ. Θ. Αλεξιάδη. "Θα ήθελα ξεκινώντας αυτή την ανακοίνωση να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους συνεργάτες και τους φιλάθλους που στήριξαν εμένα και τον Κεραυνό Βασιλικής την τελευταία 5ετία. Δυστυχώς η νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως παράγοντας, σε θέσεις ευθύνης, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ιστορικό Κεραυνό, τον οποίο δυστυχώς κάποιοι «κύριοι» θέλουν να εξαφανίσουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη του νομού Τρικάλων.

Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι να μου πουλάνε εκδούλευση για το υποτιθέμενο καλό της Βασιλικής, οι δήθεν παράγοντες οι οποίοι αντί να βοηθάνε το ποδόσφαιρο δεν έκαναν ενέργειες για να το αλλάξουν κατά την προσωπική μου γνώμη.

Αφορμή για την παραίτηση μου είναι τα πραγματικά γεγονότα τα οποία έλαβαν μέρος την Κυριακή, 1/11/2009. Συγκεκριμένα την ημέρα αυτή διεξήχθη ο αγώνας Βασιλική-Κρήνη στις 15:00 μ.μ, ματς που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 11:00 π.μ. Άλλωστε ακόμη και σήμερα το φ.α αναφέρει ως ώρα έναρξης παιχνιδιού στις 11:00. Πως και γιατί έγινε αυτή η αλλαγή; Το ΔΣ της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΣΤ και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας αρχής, ουδέποτε ενημέρωσαν εμένα ή παράγοντα του Κεραυνού για την αλλαγή, την οποία ζήτησε η συμπαθές ομάδα της Κρήνης για προσωπικούς λόγους.

Παραταύτα την Παρασκευή 30/10/09, και ώρα 21:34 δέχθηκα τηλεφώνημα από τον κ. Αχιλλέα Ζήρα ο οποίος μου ανέφερε πως το ματς θα διεξαχθεί στις 15:00 αντί στις 11:00 και του ανέφερα πως σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε αυτή την αλλαγή. Στις 21:43 δέχθηκα νέο τηλεφώνημα από τον κ. Μπουτζιώλη ο οποίος μου είπε ξερά ότι το παιχνίδι έχει αλλάξει ώρα και η επικοινωνία έληξε εκεί. Από τι γνωρίζω ο κ. Μπουτζιώλης είναι πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΤ και ο κ. Ζήρας δεν είναι υπάλληλος της Ένωσης. Εμείς όπως οφείλαμε την Κυριακή το πρωί στις 11:00 κατεβάσαμε την ομάδα στο γήπεδο, όπως οφείλαμε με βάση τον ορισμό του αγώνα ενώ και τα τοπικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν κάτι για αλλαγή του αγώνα.

Δυστυχώς στο γήπεδο δεν ήρθε κανείς και στις 15:00 με φόβο μια ενδεχόμενη τιμωρία κατεβήκαμε εκ νέου στο γήπεδο, αγωνιστήκαμε και ηττηθήκαμε από μια καλύτερη ομάδα εκείνην την ημέρα. Την επόμενη ημέρα κατέθεσα αίτηση στην διοργανώτρια αρχή για επανάληψη του αγώνα, αλλά και για παροχή διευκρινίσεων. Να μου απαντήσουν δηλαδή το συντομότερο δυνατό, πως άλλαξε το παιχνίδι από την στιγμή που δεν είχαμε επίσημη ενημέρωση για την αλλαγή του αγώνα και σαφώς δεν είχαμε πει ναι σε μια ενδεχόμενη αλλαγή.

Την απάντηση ακόμα την περιμένω σαν φίλαθλος πλέον. Από την στιγμή που η ΕΠΣΤ δεν λειτουργεί σωστά δεν δύναμαι να συμμετάσχω σε μια κωμικοτραγική κατάσταση που δυστυχώς για το ποδόσφαιρο μόνο καλό δεν του κάνει. Για να μην παρασυρθεί κανείς θέλω να τονίσω πως στις εκλογές ο Κεραυνός δεν κατέβηκε να ψηφίσει κανέναν. Εάν τα πράγματα αλλάξουν είμαι διατεθειμένος να προσφέρω ξανά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έμαθα πολλά από την θητεία μου στον Κεραυνό και ειλικρινά ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με τα παιδιά της Βασιλικής".

Ο παραιτηθείς πρόεδρος του Κεραυνού Βασιλικής Θόδωρος Αλεξιάδης

 

To kalabakacity.gr θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Θοδωρή Αλεξιάδη για την άψογη έως τώρα συνεργασία. Ανθρώπους σαν τον Θοδωρή χρειάζεται ο αθλητισμός. Με ενδιαφέρον για την ομάδα – σύλλογο που εκπροσωπούν και διάθεση για ενημέρωση, όποια και αν είναι τα αποτελέσματα. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευχόμαστε να ανακαλέσει την απόφασή του για να είναι και πάλι κοντά στη αγαπημένη του ομάδα και την θέση που του αξίζει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr