Πέρασε μόνος πρώτος ο ΑΟΤ

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από χθες ο ΑΟ Τρίκαλα καθώς οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 1-0 του Τυρνάβου ρίχνοντας παράλληλα το σωματείο του Μιχάλη Ζιώγα στην δεύτερη θέση.

0 526

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από χθες ο ΑΟ Τρίκαλα καθώς οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 1-0 του Τυρνάβου ρίχνοντας παράλληλα το σωματείο του Μιχάλη Ζιώγα στην δεύτερη θέση.

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από χθες ο ΑΟ Τρίκαλα καθώς οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 1-0 του Τυρνάβου ρίχνοντας παράλληλα το σωματείο του Μιχάλη Ζιώγα στην δεύτερη θέση. Η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη η οποία δεν είχε περιθώριο για στραβοπάτημα με την συμπαράσταση περίπου 4500 φιλάθλων έφτασε στη νίκη και το τρίποντο με την χρυσή αλλαγή του Καρδιτσιώτη προπονητή. Του Παναγιώτη Παπαστεριάδη ο οποίος τρία λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο με ένα «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραναστάση διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Σε γενικές γραμμές η νίκη των Τρικάλων είναι δίκαιη καθώς ο Τύρναβος έχοντας κυρίως το μυαλό στο «χ», μπορεί να παρατάχθηκε σωστά στην αμυντικά του καθήκοντα αλλά την περιοχή των γηπεδούχων την πατούσε με χαρακτηριστική δυσκολία. Από την άλλη ο ΑΟΤ προσπαθούσε με υπομονή στο παιχνίδι του να «σπάσει» την αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων όπως και τα κατάφερε. Δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία ήρθε για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα στο 71′ όταν ο πλέον δραστήριος παίκτης, Βρασίδας Κοντοθανάσης ανάγκασε τον Νικολαΐδη να διώξει την μπάλα με υπερένταση.  Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τον ΑΟΤ στο 11′ όταν  ο Σαλταπίδας από τα αριστερά έβγαλε μια σέντρα σουτ αλλά πριν η μπάλα φτάσει στον Βαγγέλη Τσιούκα, η άμυνα του Τυρνάβου έκοψε.

Στο 17ο λεπτό ο Καρκαλέτσης απείλησε για πρώτη φορά την εστία του ΑΟΤ όταν έκανε το αδύναμο σουτ αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Νικολαϊδης.

Μια ακόμη ευκαιρία έχασε η τρικαλινή ομάδα με τον Σαλταπίδα  στο 20′ που μετά από σύγχυση έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Καραναστάση.

Η μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα χάθηκε στο 27′ όταν μετά από κόρνερ του Τσούκλη, ο Μπαντάς έπιασε την κεφαλιά με τον Καραναστάση όμως να είναι στη σωστή θέση και να μπλοκάρει.

Στην επανάληψη ο ΑΟΤ αλλά και ο Παναγιώτης Παπαστεριάδης, έκαναν το ιδανικό ξεκίνημα. Στο 51ο λεπτό ο έμπειρος επιθετικός, έχοντας συμπληρώσει μόλις 3 λεπτά στον αγώνα, βρέθηκε με τη μπάλα μέσα στην περιοχή έπειτα από πάσα του Στεφανίδη, την έφερε στο δεξί και με δυνατό σουτ νίκησε τον Καραναστάση, κάνοντας το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Απο εκείνο το σημείο και μετά… οι ευκαιρίες λιγόστεψαν. Ο ΑΟΤ πέτυχε τον στόχο του και έδειξε να έχει πιο πολύ το νου του στα αμυντικά καθήκοντα. Ο Τύρναβος απείλησε μόνο στο 71′ όταν ο Κοντοθανάσης έκανε το σουτ αλλά ο Νικολαϊδης έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «κυανέρυθρους» να πανηγυρίζουν μαζί με τους φιλάθλους τους. Καλή η διαιτησία του Ιωαννίδη από τον Πειραιά ο οποίος δεν συνάντησε προβλήματα.

  • Τρίκαλα: Νικολαϊδης, Αντωνιάδης, Μουρκάκης, Μπαντάς, Αν. Τσιούκας, Γεωργίου, Σαλταπίδας (48΄Παπαστεριάδης), Στεφανίδης (80′ Ντάμτσιος), Β. Τσιούκας, Τσούκλης, Μπαρουτσάκης (46′ Τεντολούρης)
  • Τύρναβος: Καραναστάσης, Β. Σκούπρας (65′ Ζαφειράκης), Κ. Σκούπρας  Κούρδης, Κοντοθανάσης, Καρκαλέτσης (82′ Χατζηλιόντας), Σιάτρας, Κόκκινος, Κουβελάς (65′ Ζαφειράκης), Κουβελέτσιος, Γρηγορίου.

 

Λίγο έλειψε σύρραξη μετά το τέλος

Υπονοούμενα άφησε μετά το τέλος του αγώνα ο Μιχάλης Ζιώγας ο οποίος υποστήριξε ότι διαθέτει μαγνητοφωνημένες συνομιλίες ανάμεσα σε εκπροσώπους των Τρικάλων και παικτών του Τυρνάβου που έγιναν την εβδομάδα που μας πέρασε. Οι σπόντες του Ζιώγα προκάλεσαν την αντίδραση του Βαγγέλη Πλεξίδα ο οποίος ζήτησε με έντονο τρόπο το λόγο και τις…κασέτες από  τον Λαρισαίο τεχνικό. 

Πάνω στην ένταση δεν έλειψαν και τα σπρωξίματα στα οποία λίγο αργότερα αναμείχθηκε – άγνωστο πως – και ο Πέτρος Καραναστάσης ο οποίος έσπασε και ένα τζάμι του διαδρόμου.

Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος του ΑΟΤ μίλησε στα ΜΜΕ τονίζοντας: «Ο κ. Ζιώγας από την στιγμή που ήρθε στο γήπεδο υποστηρίζει ότι έχει κασέτες στις οποίες άνθρωποι των Τρικάλων προσπαθούν να πιάσουν παίκτες της ομάδας του. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση γιατί τα Τρίκαλα παίζουν πάντα πεντακάθαρα και αυτό το δείχνουμε στο γήπεδο. Ο κ. Ζιώγας ήταν αυτός που ερχόταν στο μαγαζί «Λόφος» ενώπιον πέντε παραγόντων των Τρικάλων και μας έλεγε διάφορα, μας έπαιρνε τηλέφωνα όλες τις αγωνιστικές, μας έλεγε να κυνηγήσουμε τον Πυργετό και ότι δεν ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα. Δεν είναι δυνατόν εγώ να εξευτελιστώ ως παράγοντας και ως επιχειρηματίας».

Από την πλευρά του ο Βάιος Καραγιάννης σχολίασε για το συγκεκριμένο θέμα: «Όταν χάνεις ένα παιχνίδι σίγουρα υπάρχει πίκρα και εκεί πρέπει να είσαι λίγο ψύχραιμος. Η αλήθεια είναι ότι μιλάω στο τηλέφωνο με πολλά παιδιά από τον Τύρναβο με τους οποίους ήμουν συμπαίκτης στους Πόρους. Και με τον Κοντοθανάση μιλάω που σήμερα ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Δεν με αγγίζει τίποτα».

Τέλος να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Ζιώγας αγνόησε τους ανθρώπους του τύπου που περίμεναν για δηλώσεις με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει μέσω ανθρώπων του Τυρνάβου πως δεν θέλει να μιλήσει.

 

ΑΟ Τρίκαλα
ΑΟ Τρίκαλα
ΑΟ Τρίκαλα
Το παιχνίδι παρακολουθούν με αγωνία ο Νομάρχης κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Ταμήλος μαζί με τον πρόεδρο του ΑΟΤ κ. Πλεξίδα
ΑΟ Τρίκαλα
ΑΟ Τρίκαλα

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr